Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana na kupno

Czy warto kupic ogrodek dzialkowy ?

Polecane posty

mam 38 lat i tak sie zastanawiam czy to przypadkiem nie jest zastrzezone dla starszych ludzi ? Mam okazje kupic blisko mojego osiedla, ale co ja bede tam robila ? ;) Jak sadzicie WARTO ?

Gość nie nie warto
Podaj gdzie to ocenimy ale pewnie nie.

Gość cozaczka
jesli lubisz prace w ogrodku to pewnie, że warto. na małej działce dużo roboty nie będzie a zawsze można mieć coś swojskiego ;) latem można urządzać grilla itp. taka mała odskocznia od miasta ;)

dzialka ma miec 4 ary 15tys. blisko mojego osiedla, planuje grillowanie ze znajomymi, grzebanie w ziemi to nie dla mnie ;) tylko obawiam sie, ze ciagle jedno miejsci mi sie znudzi :(

Gość tchnienie
Oczywiście że warto.Ja mam i nie wyobrażam sobie nie mieć,pomijając fakt że mam własne warzywa i owoce,mogę się opalać bez skrępowania,robić grille i imprezy ze znajomymi.Same superlatywy :)

tchnienie a chodzisz tam codziennie latem i wiosna? bo jesli tak, to czy nie znudzilo Ci sie ? bo tego obawiam sie najbardziej :( Jestem typem turystki, jezdze duzo po swiecie a taka stagnacja nie wiem czy mnie nie dobije :o choc z wyjazdow nie zamierzam rezygnowac na rzecz ogrodka, to bedzie tylko odskocznia w tygodniu po pracy na grilla i odpoczynek

Gość cozaczka
zasiejesz trawe i wystarczy tylko kosić ;) latem to najlepsze miejsce na spotkania z przyjaciółmi, albo nawet jak ktoś wyżej napisał można sie poopalać. działeczka to super sprawa.

Gość mistrzyni jogi
a będzie kibel?

dziekuje za wypowiedzi :) Dzialka jest osadzona w srodku ogrodkow dzialkowych, co dla mnie tez jest na minus, bo wolalabym z brzegu tzn. blizej ulicy. Musze jeszcze to przemyslec, bo to nie jest kwota 50zl, chcialam poznac opinie ludzi czy po prostu sa zadowoleni z posiadania ogrodka, bo ja go niby chce a jednak sie waham ;)

dzialka posiada prad, wode i wc, ale to akurat jest do generalnego remontu