Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam psiaka

Czy wiecie może gdzie kupić psa Biscuita?

Polecane posty

Gość szukam psiaka

Szukam, ale na allegro jest tylko jeden używany, a ja potrzebuję nowego bo to na prezent.

Gość xghsj
http://www.kangoo.pl/szukaj/Pies+Biscuit a co to jest, ze takie drogie? nie lepiej kupic takiego malego, zwyklego za pare zlotych? wnioskuje, ze to dla dziecka, pewnie po paru dniach mu sie znudzi i pieniadze na darmo wydane beda...

Gość lopae
zajrzyj na ww.animus24.pl

Gość szukam psiaka
Dla córki. Nie znudzi jej się. Ma tego psa bobi czy jak mu tam z gwizdkiem i 2 lata już z nim chodzi, śpi, karmi, przebiera. Mała jest fanką psów, chce być weterynarzem. Postanowiliśmy zrobić zrzutę i na mikołaja kupić Biscuita. Faktycznie niestety jest drogi strasznie, ale wiem, ze w tym wypadku to będzie trafiony prezent i sprawi wielką radość bo Bobiś jest już bardzo "wykochany" i przestał nawet reagować na gwizdek.

Gość szukam psiaka
Widziałam go w sklepie z zabawkami za 490 zł ale jest niedostępny już. Na tej stronie co podałaś nie dość ze dwa razy droższy to tez niedostępny :(

Gość fvdvfx
super piesek, czy faktycznie jest przeznaczony dla dzieci od lat 5?? bo ja bym chetnie go kupila dla mojej 2 latki,