Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arekkkkkkkk

Czy dziewczyny kiedykolwiek dojrzewają ????????????????????????????????

Polecane posty

Gość arekkkkkkkk

No ja już nie wyrabiam z kobietami. Sam mam 24 lata i powoli myslę o jakimś stałym związku , może nawet ślub i dzieci. Spotykam się z rówieśniczkami i masakra jakaś !!! Wszystkie tylko się tulą, żalą, wypłakują .... Nosz kurwa !!! Jak powiesz im że zachowują się jak dzieci to zaraz foch bo one przecież są kobietami !!! Kurwicy można dostać. Mnie jak ktoś obrazi czy skrytykuje to leję na to i mam tego kogoś gdzieś. Nie będę się przejmował jakimś idiotą przecież. A babie wystarczy powiedzieć że jest gruba czy coś tam i odrazu bierze to do siebie jakby sama nie miała świadomości co do swojej osoby. Powiesz jej że pięknie wygląda to cała w skowronkach chodzi , powiesz jej że ma kiepskie buty to przeżywa to jak stonka wykopki. I nie mówię wcale o dziewczynkach po 15-16 lat ale o rówieśniczkach około ćwiartki !!! Mam się za 40-stkami zacząć rozglądać ???

Gość pankracy.88
a od kiedy kobieta służy do czegoś innego niż seks zastanów się. Aż dziw bierze żeby taki stary cap nie wiedział że baby się rucha i rzuca. Nawet każdy nastolatek z liceum tak robi bo wie o co chodzi . żal mi cię idioto

Gość rzata mąłgo
40stki są takie same tylko bardziej pomarszczone;)

Gość może ma okres ?
moja narzeczona też czasami tak ma. coś zrobisz nie tak , byle gówno a ta już focha robi. Wtedy wychodze bez słowa z domu , nie wracam 2 dni i ona zawsze dzwoni do mnie żebym wrócił bo tęskni za mną :D Czasami aż nie chce się wracać bo fajnych mam kumpli i w spokoju można całą nockę przepić i pogadać ale wracam żeby się nie denerwowała bo mamy wpadkę i szkoda dzieciaka :D

Gość roochaj i rzucaj ci mówie
wyluzuj koleś. Nie zwracaj uwagi na to. Popieprzy i jej przejdzie. Ty rób swoje i się ciesz że masz szparkę za darmo. Ja nie mam laski i muszę na kurfy wydawać :( Znaczy się koleżanki którym ciuchy albo żarcie za lodziki stawiam ;)

Gość baby są wkurwiające ale
jeżeli baba jest dobra w łóżku to można to przeboleć jeszcze. Gdy moja coś miauczy to wymyślam że gdzieś muszę skoczyć albo coś żeby mieć spokój :D Jak wracam po całym dniu to zawsze wpada mi w ramiona i szepcze do ucha że nie mogła się doczekać aż przyjdę :D W sumie to nawet miłe ale z drugiej strony to ja nie rozumiem czegoś takiego. Inni się rozstają na długie miechy. Mój kumpel pracuje na statkach , wraca po kilku miechcach do domu i jakoś zona nie narzeka. A niektóre baby to nie widzą cię kilka dni i już tęsknią , płaczą i chój wie co jeszcze. Nie da się kobniet zrozumieć

Gość lena111111111
hej mam 30 lubie sex i nie miaucze tylko podczas orgazmow

Gość arekkkkkkkk
lena1111111 A chciałabyś się spotykać z młodszym od siebie chłopakiem ? :D Ja mam 24

Gość Boratka
Misiu koala Nie wszystkie znają się tylko na solarce i tym podobnych bzdurach. Ale jak się do związku szuka bezmuzga to nie oczekujcie, że zmieni się nagle w geniusza.

Gość kobietkaaaaaaaa
walcie się debile