Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX1

Problem z odinstalowaniem programu

Polecane posty

Gość XXX1

Jak usunąć program, które nie ma funkcji odinstaluj lub nie mogę znaleźć. Czy jest na to jakiś sposób? Z góry dziękuję za chęc odpowiedzi :)

Gość małomówny orator
Albo z panelu sterowania dodaj / usuń albo uruchomić jeszcze raz instalator i tam próbować, albo wykonać to za pomocą wycięcia plików i wpisów w rejestrze.

Gość XXX1
Kochani, gdyby to było takie proste to nie byłoby tutaj mojego tematu;). W panelu sterowania dodaj-usuń nie znalazłam tego programu. małomówny orator - "wycięcie plików i wpisów w rejestrze" rozwń proszę temat, bardzo proszę :)

Gość miś vantage
Więcej informacji nie potrzeba, jak ktoś wie to sam z rejestru skasuje wyszukując klucze. Można też użyć metody pośredniej zainstalować program nadzorujący instalacje (są takie total uninstalery) i zainstalować program ponownie on będzie śledził wpisy w rejestrze i pliki i sam je usunie. Chyba że to jest wirusogenny program typu SpywareSanner czy coś :classic_cool:

Gość miś vantage
Najlepszą metodą jest zawezwanie informatyka i obradowanie go soczystym buziakiem, informatycy mają tak mało miłości :(

Gość XXX1
miś vantage, dziękuję :) Coś mi się wydaje, że nie będzie to wszystko takie proste :(

Gość mkok
XXX1, Jednym z lepszych programow do odinstalowywania programow jest Revo Uninstaller. Zainstaluj ten maly programik i odinstalujesz kazdy program

Gość XXX1
mkok, sprawdzę i dam znać :)

Gość XXX1
mkok, programik, który mi poleciłeś jest bardzo fajny ale w tym przypadku nie pomógł. Znalazłam za to inny, który poradził sobie wspaniale - przeznaczony do tego typu programów. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam :)