Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MCA City

Jak ją poderwać? POMOCY!

Polecane posty

Jest taka jedna laska, chodzi z moim bratem do liceum w tej samej klasie. Ostatnio była u nas na imprezie. Chyba wpadliśmy sobie w oko. Teraz już imprezy prędko nie będzie więc prędko jej nie zobaczę. Co teraz zrobić, troche głupio żeby brat mnie swatał. Co poradzicie. Czuje żebym się w niej zakochał. Coś zaiskrzyło. Ona ma 17 lat ja 22.

Gość na testosteronie
jeden kelner ma dobry sposób na poderwanie laski

Gość kolczyyyyyykkkkk
Poszła w lasek stara babka, Bo swędziała jąkuciapka. A w tym lasku żyli zbuje, Którzy mieli tęgie chuje. Gdy złapali babkę w lasku, Nasypali babce piasku, Nasypali pisaku, soli - Niech się babka zadowoli!

Dziewczyny chciałem zapytać o wasz punkt widzenia. Jak wy byście chciały żeby to ktoś rozegrał jeśli miało by chodzić o was?

Gość Asia Ci pomoze
podaj mi jej zdjecie:)

hmm... moze poprostu nie czaj sie jak wąż w pomidorach, tylko wez od brata jej numer i po prostu napisz do niej

Gość Asia Ci pomoze
jestem kobieta i znam sie na dziewczynach:) mozna powiedziec ze znam duzo kobiet i dziewczyn i mam z nimi kontakt... ;>

Gość wyślij jej
zdjęcie swojej pauki do oceny

tak prosto z mostu? Co mam napisać? "cześć to ja (imie) byłaś na imprezie, jestem bratem kolegi z klasy, spodobałaś mi się, więc chciałem cię zaprosić na kawę"? Przecież takie coś to chyba troche nie teges że tak powiem. Co myślicie o tym jakbym jej to wysłał?

Gość napisz ska krótkiego
typu bylismy na imprezie fajnie sie gadało itp bla bla bla

ale ja z nią nie gadałem prawie w ogóle, może jedno zdanie, bo tam było ze 20 osób. Po prostu nawiązaliśmy kontakt wzrokowy.

no to co to napisz fajnie było cie poznac co to za róznica , jak się bedziesz czaił jak dupa w krzakach to inny ja wyrwie

ja bym chciał żeby to tak wyszło, że niby przypadkowo się spotykamy i jakąś się tak rozpoczyna. Bo tak nie chce wyjść na jakiegoś podrywacza. I w ogóle ona wiedziała by że mi na niej zależy skoro wyuzdałem nr od brata itd.

laski lubia przebojowych kolesi ,ewentualnie sie wkręć w jej towarzystwo a eska możesz napisać o rany głowy ci nie urwie

Gość oczko300
nie chcesz wyjsc na podrywacza - no ni erozwalaj mnie. napisz esa ze zapraszasz ja gdzies i juz, przeciez nie zapraszasz jej na sex ty podrywaczu :)

no właśnie ja bym chciał się wkręcić w "jej towarzycho" no ale co mam właśnie zrobić. Iść do brata do liceum i tam czatować. Nie chciał bym tak prosto z mostu atakować, tylko tak żeby to wyszło jakąś spontanicznie, tylko najlepiej przy jakiejś okazji.

Gość oczko300
to niech brat zrobi impreze

powiedział że już nie zrobi. Szyba wybita, korytarz zarzygany, a smrodu z papierosów nie pozbędziemy się przez miesiąc.

Gość occmmmmman
dlaczego nie chcesz zeby ona wiedziala, ze tobie na niej zalezy? :o przeciez to prawda! chcesz zaczynac znajomosc od oszukiwania i nie bycia sobą. nie wróze niczego dobrego

Bo jak zobaczy że mi na niej mocno zależy to wtedy może się mną bawić a najgorszym przypadku olać. Czyż tak nie jest w większości przypadków?

Gość occmmmmman
pffff jesli mialoby byc tak jak mowisz, to raczej nie jest wtedy ciebie warta? nie uwazasz? chcialbys miec dziewczyne co bylaby skora bawic sie czyimis uczuciami? no.. chyba ze chcesz ja tylko przeleciec. wtedy tym bardziej sobie odpuść. ona nie jest warta ciebie :o