Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tetra1111

zmuszał mnie do seksu

Polecane posty

Gość tetra1111

Jestem w 6 miesiącu ciąży. Ciąża była nieplanowana na samym początku strsznie spadło mi libido nie wiedziałam z jakiego powodu mój chłopak zmuszał mnie do seksu przez około 1,5 miesiąca. Nie zmuszłał mnie fizycznie ale psychicznie ja płakałam przed seksem w trakcie i po a on wcale nie był czuły nie przytulał mnie i nie całował nie pieśćił wogóle nie próbował mnie w jakiś sposób rozgrzać a gdy chciał się kochać to poprostu pytał: "bęziemy się kochać?" jeżeli się nie zgadzałam zachowywał się strasznie nie oddzywał się do mnie traktował mnie ozięble z nikim nie chciał rozmawiać nic nie chciał jeść.. a jeżeli się zgadzałam to on sciągał spodnie ja sama ściągłam sobie i majtki kładłam i czekałam płacząc aż skączy czułam wtedy bół każdy jego ruch sprawiał mi ból...(dawałam się tak traktować bo byłam przekonana, że go kocham i że, on mnie też pozatym czułam się winna myślałam, że jest ze mną coś nie tak).W końcu nie wytrzymałam tego i go zostawiałam gdy dowiedział się, że jestem w ciąży to zaczął mnie przepraszać, że nie wiedział, że to dlatego itd... Teraz staramy się być razem ale po tych przeżyciach ja nie potrafie się chociaż do niego przytulić teraz moje libido podniosło się ale gdy pomyśle, że miałam bym się znowu z nim kochać odczuwam jakieś obrzydzenie, złość i chce mi się płakać. Moi rodzice twierdzą, że musze z nim być bo bęziemy mieli razem dziecko ale ja nie wiem czy wytrzymam kolejne zmuszenie się do niego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować