Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja1988

Pytanko

Polecane posty

Gość Ja1988

Mam takie pytanie... w sumie nie wiem jak je zadać, chodzi o to że zaczynam zauważać u siebie skłonności homoseksualne, nie byłam nigdy z dziewczyną ale coraz częściej o tym myślę. Miałam tylko 1 partnera tak na poważnie (mam 22 lata), na początku miałam motyle w brzuchu gdy mnie całował... Ale nigdy nie przeżyłam orgazmu w czasie współżycia... Rozstałam się z nim rok temu i jak do tej pory nie brakuje mi seksu, a wokoło słyszę od samotnych koleżanek jak im seksu brak> Ostatnio spotkałam się z koleżanką lesbijka i ona przez przypadek ręką dotknęła mojego uda i od razu poczułam mrowienie w dole brzucha... Piszę to żeby się dowiedzieć, może tu jest jakaś osoba homoseksualna, jak poznaliście po sobie że kochacie swoją płeć ?(nie wiem czy dobrze zadałam pytanie ale mam nadzieję że zrozumiecie:))

Gość Ja1988
dlaczego nie? ładnie zapytałam tylko :)

Gość krejzi
hm, z tym dotykiem to bym nie przesadzała. A idac ulicą, patrzac na facetów, oceniasz ich w kategorii ten fajny, ten nie itp ?

Gość vhgyy
mze poprostu masz chcice i niewazne z kim...

to się nazywa bi seksualizm ponoć 80% ludzi ma mniejsze lub większe skłonności bi, przy czym kobiety mają silniejsze skłonności niż faceci ;)