Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita 333333

jak sie zemscic na meskim skurczysynu - bylym mezu

Polecane posty

Gość rita 333333

mam 33 lata. od poltora roku jestem rozwiedziona z mezem, dlatego ze mnie zdradzil. rozwod z perypetiami itd, ale od tego czasu nie mamy ze soba kontaktu. generalnie zrobil mi mase swinstw. ma teraz jaka laske, mlode lalunie, jeszcze studentke. niedawno dowiedzialam sie od kolezanki ze psuje mi mocno opinie w srodowisku bylych wspolnych znajomych. wypisuje rozne rzeczy obrazliwe na facebooku i nk. krew mnie zalewa, bo co moge zrobic? jak sie bronic? tyle czasu minelo , dla mnie sprawa zamknieta, akzdy zyje swoim zyciem, a tamten podly szuja dalej mnie obraza. jakim prawem!!!! po tym co mi zrobil!!! jak sie zemscic na nich obojgu? bo oboje maja z tego niezly ubaw z tego co wiem - plotki znajomych:/ chce im dokopac tak zeby do smierci zapamietali!!!

Gość niemampseudonimubleh
moim zdaniem nie warto. sami wystawiają sobie świadectwo, opinię tymi komentarzami...

Gość kirisan
opinie u znajomych z nk i fb ja pierdolę. napisz im złą opinię na twiterze to ich z pewnością dotknie do żywego.

Gość cipcipcip
racja,olej ich im bardziej bedziesz sie denerwowac na to tym bardziej on bedzie robił wiecej Tobie na złosc........ Jak nie bedziesz zwracała uwagi to mu sie znudzi.......po prostu chce zwrócic na siebie uwage.......

Gość rita 333333
tylko ja tam nawet nie mam konta. kolezanka mi powiedziala ze napisal to i to a ta laska komentuje ucieszona i maja ubaw oboje. ona tez cos wypisuje - i dodam ze nie sa to gruby kaliber.

dokładnie, bo oni tylko czekają na Twoją reakcję. Celowo prowokują, więc nie daj im tej satysfakcji. Też to kiedyś przerabiałam z byłym facetem. Brak reakcji zbił go z tropu, w końcu się poddał a potem jeszcze walczył o mnie :D

Gość rita 333333
tzn chcialm napisac ze nie sa takie o gadki tylko gruby kaliber obelg. po prostu szlag mnie trafie - czemu ktos ma mnie obrazac w ten sposob? a reszta ludzi co sobie pomysli?

Gość kirisan
jeśli nie masz tam konta to w zasadzie co cię obchodzi co oni sobie tam piszą? i tak nikt nie wie że to ty.

Więc nawet nie masz pewności, czy koleżanka mówi prawdę. Olej to, naprawdę nie warto sie przejmowac. Żyj swoim życiem.

dokładnie..... śmieszni i żałośni dobrze powiedziane o złości, która umiera a pozostają błędy...

Gość rita 333333
to jest prawda. a obchodzi mnie o tyle ze widza i czytaja to ludzie z ktorymi sie spotykam an gruncie zawodowym badz towarzyskim .

Gość kirisan
a ci ludzie z gruntu zawodowego i towarzyskiego skąd wiedzą że ty to ty ?

właśnie, jeśli to są normalni ludzie, znają Cię, doskonale wiedzą, że te komentarze to stek bzdur.

Gość rita 333333
hmmm... stad ze jakis czas sie znamy.... sa to po prostu wspolni znajomi. no nie wszyscy ale sa takie osoby. nikt tam nie zna za bardzo szczegolow rozwodu bo i po co - no chyba ze wersje strony przeciwnej. i teraz to nie ejst mile jak mam swiadomosc ze ktos czyta te obelgi na mnie

a wtedy tylko twoj byly maz traci w ich oczach wiec sie nie przejmuj i w ogole nic nie rob a jak spotkasz meza to badz dla niego wyjatkowo mila :D

On wystawia sobie świadectwo. Milcząc, wygrasz.. moralnie!!! Tak samo miałam z moim byłym. On opowiadał głupoty, a potem prawda i tak wyszła najaw.

Gość kirisan
zapytam wprost: czy twój ex użył twoich danych osobowych w kontekście grubych obelg ? inaczej wspólni znajomi "z gruntów" skąd wiedzieliby że chodzi o ciebie ?

Gość rita 333333
bo pisze "moja byla zona" - a ludize wiedza kto nią był. bylismy malzenstwem prawie 8 lat.

Gość gwoli wyjasnienia...
psuje ci opinie wsrod waszych znajomych? a to wasi wspolni znajomi ciebie nie znaja i nie wiedza jakim jestes czlowiekiem? chyba wyrobili sobie wlasne zdanie na twoj temat napisz mu, ze jesli nie zostawi ciebie w spokoju to dostanie zaproszenie na policje. niech pisze o obecnej-napisz mu- bo to zdecydowanie bardziej interesujace jest

Gość rita 333333
znac znają, lecz o szczegółach rozwodu nie opowiadałam wszem i wobec bo uwazam ze to prywatne sprawy. po prostu zle sie czuje z tym ze ktos tak pluje na mnie, bo niby jakim prawem!!!!

olać cienkim siurem :) nie zniżaj się do ich poziomu mój ex też mnie obgadał, wielu wspólnych znajomych poobrażało się na mnie, ale mam to gdzieś :D

ignoruj to...bo oni jeszcze bardziej beda ci dokuczac, bo ich to bawi, ze ty sie denerwujesz tym, a jak nie bedziesz reagowala, udasz ze masz to gdzies to po co im to, jak nic nie robi osoba do której te swinstwa sa kierowana i ma to gdzieś... wkoncu dojdzie do nich ze to oni robią durnai samych z siebie a nie z ciebie...ole ich i tyle.

Gość dokladnie w tym jest problem
"wypisuje rozne rzeczy obrazliwe na facebooku i nk. " Czy trzeba cos dopisywac? :O Dorosnij i zacznij robic lepsze prowo 🖐️

Gość rita 333333
to zadne prowo tylko prawda. ktos ma pomysl jak im dowalic tak zeby zabolało, a zeby nie wiedzieli ze to ja? wiem z enie warto, wiem. ale chce meic satysfakcje po tym wszystkim. dziecinne? moze!

Gość bedzie wesolo
Zacznij rozsiewac plotki, ze twoj byly ma romans. Albo zaloz podszyw na facebooku, daj foty nagiej laski i pisz namietne komentarze do bylego meza.