Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam! Mam takie pytanie. 3 października uprawiałam seks bez zabezpieczenia i on się spuścił w środku. 5 października o 22 powinnam wziąć pierwszą tabletkę z nowego opakowania, ale wzięłam ją dopiero 6 października ok.13. Czy mogę być w ciąży? Dodam, że jestem senna i ciągle wcinam kiszoną kapustę na zmianę z kiszonymi ogórkami. :classic_cool:

Gość jesteś urodzisz piękne
trojaczki tatuś bezie zadowolony :o :D

Gość niebieska skarpetka
kurwa idź do ginekologa albo zrób test. Skąd ludzie na forum internetowym mają wiedzieć czy "możesz być w ciązy"?? Jak będziesz kiedyś rodzić to teżprzed kompem będziesz prosić o instrukcje kiedy przeć? pierdol e co za ciemnota

"jesteś urodzisz piękne trojaczki" Wnioskujesz to ze zdjęcie w mojej stopce? :classic_cool: "tatuś bezie zadowolony " Nie wiem kto jest ojcem 😴

Gość wibrator jest dobry
Perwersja az tak bardzo ci sie nudzi

"Jak będziesz kiedyś rodzić to teżprzed kompem będziesz prosić o instrukcje kiedy przeć?" Jak będę rodzić to będzie na kafeterii transmisja live :classic_cool:

"Perwersja az tak bardzo ci sie nudzi" Powinnam posiedzieć trochę nad papierami, ale mi się nie chce. Poza tym naprawdę zastanawiam się czy jestem w ciąży 😴

Gość maniek8
jak zobaczyłem ten w słoik w dupie :o :o ktoś kto jest debilem :o to zostanie :o

Cynamon się skończył :classic_cool: Mamy tylko majeranek i oregano :p Swoją drogą poszedłbyś do sklepu, zakupy zrobił. Kup 3kg. kiszonej kapusty i dużo ogórków :classic_cool: :D:D:D

o perwersjo perwersjo majeranek z rana palisz mozg wypada az tak smalisz? najarasz sie jak swinia dupa twoja tego nie wytrzyma zaplodnilo cie trzech typa nie starcza ci juz jedna pyta? vera bedzie strasznie zla bedzie rzucac sie jak pchla dajze juz spokoj babo jedna sluchac sie nie da, biedna ty biedna

Gość wibrator jest dobry
perwersja jak ty to robisz ze trzech na raz? gdybym ja chcial trzy panienki to musialbym slono za to zaplacić, kobitki to mają jednak lepiej ;)

"perwersja jak ty to robisz ze trzech na raz? gdybym ja chcial trzy panienki to musialbym slono za to zaplacić" To mi płacą :classic_cool:

:D :D :D Jak myślisz będzie chłopiec czy dziewczynka? :D Trzeba już zacząć myśleś nad imieniem :p :D

Mam nadzieję, że corka.Ksieżniczka Guantanamera Niunia Calineczka Jarzyna Żywia Kobiubińska von Klinkerhoffen :classic_cool: