Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Kwiatku :D Nareszcie jakaś pomocna dłoń :D już nasikałam, kropelkuj :D Ile trzeba czekać? Będę paznokcie u stóp obgryzać z nerwów :p 🖐️ Żono! Nie gratuluj :D :D :D ;) Nie ma czego :p ;)

Perwersja..jak ci sie nudzi w pracy wpadnij do mnie :) dam Ci jakieś zajęcie...dla rąk ;)

🖐️ Maxymie! Dawno Cię nie widziałam :) Pracuję w domu i nie chodzi o to, że nie mam co robić tylko o to, że mi się nie chce :D:D:D

ha....jeden czarny jeden żółty i jeden biały :) ech Perwersja osiaga wyzsze stany wtajemniczenia:)

Z tym, że ja już jestem zajęta :classic_cool: Wyjeżdżamy z Verą do Holandii i tam bierzemy ślub :classic_cool: Ale możemy się umówić na seks bez zobowiązań 😴 :p :D

Lesby to nie dziewczynki :classic_cool: :D P.S. Nie mam nic do ludzi o orientacji homoseksualnej i tak generalnie to walczę z głupimi stereotypami :D

Gość no a teraz Perwersjo
wytłumacz orange gdzie ta perwersja z tą ciążą że na erotycznym piszesz bo między wierszami ni chuja nic ni ma:P;)

Maxymie, coś mi się kojarzy, że to już od kilku miesięcy ta perwersja za Tobą "chodzi" ;) Orange-perwersja tkwi w tym, że uprawialiśmy seks przy zapalonym świetle :classic_cool: Zapomniałam dopisać 😴

"perwuś, ja bym sie po tobie w życiu nie spodziewała takiego tematu, nie umiesz testu zrobić?" :D No a ja się nie spodziewałam, że potraktujesz to na poważnie :D Nie stać mnie na test :classic_cool: