Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana MD

błagam o pomoc

Polecane posty

Gość załamana MD

witam! bardzo prosze was o rade. Zyłam z mezczyzna który przez kilka lat mnie bił (wyzywał, złamał kosci, oszpecił, i inne), raz odeszłam i wróciłam bo błagał ze wróci.łKAŁ I PŁAKAŁ ZE SIE ZMIENI, NAIWNIE UWIERZYŁAM Pozniej było jeszcze gorzej. Nie pracowałam, nie skonczyłam studiów przez depresje . mamy małe dziecko. Od kilku miesiecy jest w areszcie i pisze listy jacy to bylismy szczesliwi, chce to zakonczyc ale mam wyrzuty.czy powinnam? jak mnie bił to wypominał mikazda złotówke a tak naprawde zostawił mi jeszcze długi. mam 26 lat czy mam szanse na normalne zycie. jaksobie poradzic. błagam pomózcie. !!!OD KIEDY JEST W ARESZCIE USŁYSZAŁAM OD JEGO ZNAJOMYCH I RODZINY ZE WYMYSLAŁ O MNIE potworne rzeczy...co robic

Gość kapstelek
zgłoś się do poradni od tych spraw.

Gość omggg
Przykre to co piszesz... Musisz zacząc nowe życie, lepsze życie. Tylko Ty i dziecko, o nim musisz zapomnieć... Trzymaj sie

Gość załamana MD
juz dawno chodze do poradni...nie wiem jak mu napisac w liscieze odchodze, chce ale wiem ze to niemozliwe by w koncu zrozumiał ze cierpiałam, w listach pisze takie historie jakbym była najszczesliwsza osoba dzieki niemu.

Gość kapstelek
to chyba do jakieś słabej poradni chodzisz . Nie pisz do niego, odetnij to jednym cięciem i zacznij żyć.

Gość załamana MD
wiem ze jestem uzalezniona od toksycznej miłosci, wiem, ale jak mu dac do zrozumienia ze mnie skrzywdził, ze powinien pozwolic mi zyc

Gość kapstelek
stąp o rozwód-tym tasz mu wyraźnie do zrozumienia ,że był łajdakiem i teraz nie chcesz już mieć z nim nic wspólnego, zadbaj również o odebranie mu praw rodzicielskich. Wykożystaj fakt ,że siedzi.

Gość kapstelek
sorry za błędy;)

Gość załamana MD
nie bylismy małzenstwem, tez powaznie zastanawiam sie nad odebraniem mu praw rodzicielskich

Gość kapstelek
co do długów, to gdzie je zaciągnął i czy ty o nich wiedziałaś?

Gość załamana MD
jak mu dac do zrozumienia ze był "łajdakiem" jak koszmarnie mnie krzywdził a pisze jaka byłam szczęśliwa

Gość załamana MD
długi sa wspolne, ale z tytułu ze jest aresztowany ja musze je spłacac

Gość kapstelek
skoro nie byliście małżeństwem to super, nie odpowiadasz za jego długi to raz a dwa pozostaje ci tylko odebranie praw rodzicielskich. pomyśl o dziecku ,że robisz to również dla jego bezpieczeństwa i okażesz sie odpowiedzialną matką a nie jakąś patologią.

Gość pajtipaitis
skoncz z nim on sie nigdy nie zmieni!

Gość kapstelek
długi sa wspolne?

Gość załamana MD
tak wspolne-tj korzystalismy z czegos wspolnie ale po jego aresztowaniu okazało sie ze on tego nie spłacał

Gość załamana MD
nie pracowałam, z powodu dzicka, depresji i tego ze nie pozwalał pracowac

Gość kapstelek
to znaczy z czego? z karty bankowej ? na kogo to coś było?

Gość załamana MD
wynajem lokalu, na mnie i na niego

Gość mama z De
Jakim sposobem dlugi sa wspolne, zglos sie do jakiegos psychologo odtnij sie od niego moze zmien miejsce zamieszkania i zapomnij o nim nie pisz odsylaj te listy ktore do ciebie wysyla dasz mo w ten sposob do zrozumienia ze to koniec , odbierz mu prawa do dziecka i zacznij zyc powodzenia

Gość kapstelek
hm..., no tak:( niestety trzeba spłacić , ale umów się np: na mniejsze raty . I naprawdę odetnij wszystko związane z tym facetem bo pociągnie cię na dno i jeszcze wasze dziecko. Jak tego nie zrobisz to ci je zabiorą:(

Gość SUPER FIRMOWKI DLA CHLOPCA
WITAJ:) BARDZO MI PRZYKRO ,ZE TAK CI SIE ZYCIE ULOZYLO, ALE JESLI NIE ZROBISZ Z NIM PORZADKU TO JUZ NIKT NIE BEDZIE CIE ZALOWAL TLKO WYMYSLAL CI TWOJA GLUPOTE.... WYBACZ ALE TAK BEDZIE JESLI NIE ODEJDZIESZ OD NIEGO... KTOS DOBRZE PORADZIL- ZMIEN PORADNIE, POTRZEBNA CI JEST FACHOWA POMOC , ZNAJDZ JAKAS FUNDACJE BADZ ORGANIZACJE KTORA POMAG OSOBOM KTORE SA OFIARAMI PRZEMOCY FIZYCZNE I PSYCHICZNEJ. MASZ INTERNET- WIEC DZIALAJ!!! MOZESZ ZACZAC OD TELEFONU ZAUFANIA- TAM CIE POKIERUJA . JESLI DLA TWOJEGO FACETA WYMIAREM SZCZSCIA JEST BICIE CIE I PONIZANIE O POZWOL MU ZEBY ZNALAL SOBIE JAKAS BABAE KTORA TEZ BEDZIE GO LALA- BO TYLKO NA TAKA ZASLUGUJE!!! A TAK POWANIE TO ZROB TO CHOCIAZ DLA DZIECKA - ONO NIE ZASLUGUJE NA PRZEGRANE ZYCIE ODSAMEGO POCZATKU...

Z JAKIEJ JESTES MIEJSCOWOSCI?

Gość załamana MD
prosze poradzccie mi jak napisac mu ze mnie skrzywdził, on tego nie rozumie/??

MOJA RADA: DLA TAKIEGO SKUR.... TO NIE ZADAWALABYM SOBIE TRUDU ZEBY Z NIM ROZMAWIAC, A NAWET NIE MOZESZ TEGO ROBIC! MUSZISZ DEFINITYWNIE SIE ODCIAC OD NIEGO! JESLI BEDZIESZ Z NIM UTRZYMYWAC KONTAKT- ROZMAWIAC Z NIM, DYSKUTOWAC- NIE DA CI OEJSC I NIE DA CI ZYC! DOPIKI JESTES Z NIM W KONTAKCIE- WIDZI ZE JESTES SLABA I DALEJ MOZE TOBA MANIPULOWAC!

Gość załamana MD
byc moze masz racje...w listach po kilka stron opisuje kilka chwil które były dobre, które stanowia mniej niz 1% całosci -całego zwiazku.....płacze w tych listach...kochałam go, strasznie go kochałam...widziałam straszne wiadomosci jakie ludziom wysyłał o mnie i dalej sie tłumaczył;, mało tego mnie obwiniał,,,wyzywał, kopał, karał

Gość załamana MD
macie racje wykorzystuje fakt ze jestem słaba psychicznie bo tak mie wytresował, czy mam szanse ukonczyc studia? zdobyc doswiadczenie, mało tego zostawil mi długi a jak mnie bil to tłumaczył sie ze nic nie zarabiam...najbardziej mnie boli ze jak walczyłam o zwiazek, chodziłam na terapie, jego wysyłałam, on (chyba na swoje usprawiedliwienie) opowiadał swojej rodzienie i znajomym wstretne rzeczyna mój temat, chore i nieprawdziwe...dlatego pozniej dziwiłam sie czemu wszyscy odnosza sie do mnie jak do wariatki.....dlaczego nie potrafie dzis byc zdrowa egoistka....jesli skoncze studia-mam swietny zawód...ale tak mnie wytresował ze boje sie ze nie znajde pracy-ze sie nie sprawdze-bo wmawiał mi ze bez niego wyladujepod mostem i ze jestem nikim, ze sama nie dam sobie rady, pomimo pomocy psychologów nie moge z siebie tego "wyplewic"...mało tego jego rodzina wyzywa mnie i obaza i wini za jego areszt, a siedzi w wiezeiniu za rzecz niezwiazana ze mna...jak mu napisac ze mnie skrzywdził???pisze listy jacy bylismy szczeslkiwi...jak to czytam mam ochote krzyczec!!!!

Gość esdftghjk
moja rada to znalezc jakas terapie dla siebie bo jesli takie pytanie zadajesz to ci jakas rada nba kafeterii nie wystarczy-jestes osoba chora potrzebiujaca pomocy jak alkoholiczka to w odpowiedzi na pytanie typu: " facet mnie prawie zabil no jak? wrocic do nego?"

Gość aha i achh
wstrętny pierdolony manipulator psychiczny. i tyle w temacie. odetnij się na amen i zmień adres.

Gość lplplpppiuiummhjhjh
spierdalaj od niego w podskokaCh, tak POWINNAS!