Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana MD

błagam o pomoc

Polecane posty

Gość on powinien się leczyc
i tyle a Tu trzymaj się od niego z daleka

Gość SUPER FIRMOWKI DLA CHLOPCA
ZERWIJ KONTAKT- I PRZESTAN MYSLEC OTYM CO MYSLA O TOBIE JEDGO ZNAJOMI, RODZINA, ONI CI W NICZYM NIE POMOGA! WIEM ZE GO KOCHALAS A MOZE I KOCHASZ.. ALE CZY KOCHASZ TEZ SIEBIE I SWOJE DZIECKO????????? JESLI TAK TO ZROB COS ZEBYS TO TY BYLA SZCZESLIWA . ON NIGDY NIE DBAL O TWOJE SZCZESCIE ,ZAWSZE DBAL TYLKO O SWOJ TYŁEK, NIE POZWALAL CI SIE ROZWIJAC, NIE DBLA O CIEBIE ANI O DZIECKO... JESTES O TYLE W DOBREJ SYTUACJI ZE NIE JESTESCIE MALZENSTWEM, NIE MA DO CIEBIE ZADNYCH PRAW , JESTES WOLNA I MOZESZ ROBIC CO CHCESZ! POWINNAS NAPISAC DO NIEGO ZE GO NIE KOCHASZ, NIE CHCESZ Z NIM BYC , I NIECH NIE PISZE , BO KAZDY LSIT BEDZIE LADOWAL W KOSZU BEZ CZYTANIA! W LISCIE MOZESZ BYC SILNA, NAWET JESLI SIE NIE CZUJESZ TAKA, ALE ON TEGO NIE BEDZIE WIDZIAL! I TO WSZYSTKO CO BYM MU NAPISALA.

Gość swietlana ze wschodu
ale po co ty chcesz, żeby on zrozumiał, że ty cierpiałaś albo że on był łajdakiem. Ci CI to da?

Gość SUPER FIRMOWKI DLA CHLOPCA
NIE MA SENSU SIE ROZPISYWAC, ZE CIE SKRZYWDZIL ITD,,, MYSLISZ, ZE COS GO TO INTERESUJE? TAK JAK PISALAM, ON PATRZY TYLKO NA TO ZEBY TO JEMU BYLO DOBRZE A MA TAKA ZRYTA PSYCHIKE ZE JEST MU DOBRZE TYLKO WTEDY GDY KRZYWDZI INNYCH

Gość załamana MD
czy ktos mi jeszcze mozesz cos doradzic:((

Gość załamana MD
czy ktos mi jeszcze mozesz cos doradzic

Gość załamana MD
czy ktos mi jeszcze mozesz cos doradzic