Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruel intension

bez szans na milosc....

Polecane posty

Gość cruel intension

nie ma szans na milosc.... dlaczego tak ciezko znalesc swa druga polowke?? dlaczego to mnie spotyka?? juz kolejny raz z rzedu ten sam scenariusz co zawsze.... moj były mi mówil ze chce odpoczać , zaczał odwoływać spotkania, nie zalezalo mu na mnie.... przez rok bycia razem nigdy nie powiedział mi ani razu ze mnie kocha, czy jakichkolwiek innych czulych slow na moj temat. zaczelam sie zastanawiac- dlaczego tak jest? kurcze, spotyka sie mna, nie daje powodow do niepokoju ( chodzi o inne kobiety) regularnie dzwoni , odpisuje na sms, pomaga mojemu tacie w pracach remontowych, mysle sobie- pewnie mu zalezy i to bardzo, a nie chce o tym mowic, pewnie sie boi!!! nic bardziej mylnego- koniec zludzen, nie zalezalo mu na mnie, nie mial mnie gdzies, ale po prostu nic do mnie nie czul. nic..... przestal okazywac zainteresowanie nawet seksem, lampka czerwona zaswiecila mi sie w glowce.. no ale jak to by kobiety , dalej sie ludzilam ze pewnie facet jest zmeczony, ze na pewno jest jakis inny powod , ze boi sie mowic o swoich uczuciach...... i tak do paru tygodniu, po wielu rozmowach na ktorych zadawalam pytanie - zalezy ci na mnie? odpowiedz byla - nie wiem... zebralam sie na to aby zakonczyc to, w tabeli minusow i plusow wiecej bylo minusow...... i w taki sposob to tego trzzeba bylo podejsc, co ja mam z tego ze z nim jestem? jestem szczesliwa? nie - bo nie stac go nawet na gest zwyklego pocieszenia , kiedy mi jest smutno, jak dzwonil to nie pytal sie co u mnie, tylkko chcial sie wygadac co u niego w pracy sie dzieje, ( moze bylam jedyna osoba , do ktorej ssie chcial wygadac) taka jest brutalna prawda, ktorej bardzo sie boimi, my wrazliwe kobiety. musimy byc odwazne, gotowe na wszystko co przyniesie nastepny dzien..... wspierajmy sie...

Gość cruel intension
nie powiedzial mi prosto w oczy patrzac , ze mnie nie kocha, a na moje rozmowy o NAS po prostu uciekal do innego pokoju.... powiem wam jedno- czasem warto slychac wlasnych matk. Moja mama jakis czas temu powiedziala ze jest nie do konca szczery bo gdy z nim rozmawia to spuszcza wzrok jakby byl nieszczery.... no i byl...... ale oczywiscie sobie tez to w glowce wytlumaczylam- on taki niesmialy jest..... Boze,jak my wszystko potrafimy wytlumaczyc na ICH korzysc.....

Gość dokladnie w tym jest problem
chlip chlip chlip coraz wiecej dzieci na kafe a podobno niz demograficzny , ciekawe :O

Gość good enouht
nie jestem dzieckie,

Gość good enouht
czy na tym swiecie jest milosc????

Gość A2rv
Jest, szukaj w burdelach.

też mam z tym problem ale to nie koniec świata! może lepiej nie być z nikim? zonae miałem i jej sie pojebało! stwierdziła, ze nie kochała nigdy i mnie wyjebała bo znalazła innego... samotny jestem ale może tak lepiej? diabeł wie...