Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJANKA

JAK SIĘ NAZYWA TAKA ZASŁONA NA OTWÓR BUDY PSIEJ ?

Polecane posty

Gość KAJANKA

TAKA KTÓRA PEŁNI ZIMĄ FUNKCJĘ DRZWI ? GDZIE JĄ KUPIC?

dajcie spokoj,to sa zwierzeta..wszystkie moje zwierzaki spia w szopie,jakos nadal zyja i ciesza sie zdrowiem...moj kot to juz w ogole lazi cala zime na zewnatrz,czasem sie pojawi w srodku na czas karmienia... a taka zaslonke to sama zrob ze starego koca

Gość drgawka
Ja mam taką zasłonkę, ale w tylnich drzwiach domu (tych od strony ogrodu), żeby psiak się mógł wybiegać po ogrodzie,kiedy tylko ma ochotę.

w mojej szopie jest taka sama temperatura jak na zewnatrz...tyle tylko ze im na glowe nie kapie...siedza tam kroliki,swinki morskie,osly,kozy i kot...zwierzetom zima naprawde nie przeszkadza,a buda jest w sumie duzo lepsza-jest mniejsza i pies sam moze ja nagrzac wlasnym cieplem,jesli jest dobrze izolowana

w sumie jedyny minus,to ze woda w poidelkach zamarza i musze 2 razy dziennie latac i wlewac cieplej...ale ile razy ich dotykam,to zawsze duzo cieplejsze niz moje rece

tak szczerze to mnie to nie przekonuje, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania ja swoje wyrazilam i ide stad bo nie lubie tega tematu jakos smutno mi sie robi :O

no ja patrze inaczej na to..dla mnie trzymanie kota w mieszkaniu to masakra.zwierze,ktore normalnie ma ogromne terytorium siedzi w mieszkaniu i sra do kuwety...

Gość jesteś nawiedzona
very lucky star, jakoś dzikie zwierzęta śpią całą zimę na dworze i nic im sie nie dzieje

nasze osly cala zeszloroczna zime staly na zewnatrz...im sie po prostu nudzi w szopie,wola wyjsc na plac:) i tak maja tak zageszczona siersc,ze zimna nie czuja