Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawełs

Problem z małolatą...

Polecane posty

Witam! Wielokrotnie widziałem jak można odwiedza tę stronę i wiem, że jest to forum dla kobiet,ale to właśnie Was- kobiet chciałem się poradzić... Otóż od pewnego czasu zaczepia mnie pewna 17-letnia dziewczyna.W sumie to mieszkam niedaleko niej i pracuje z jej ojcem.Nasze rodziny dość dobrze się znają. Może źle to określiłem,że zaczepia. Po prostu uśmiecha się,nachyla,prowokuje.A ja jestem żonaty,mam dwójkę dzieci i nie jestem zainteresowany.Owszem- jest bardzo atrakcyjna i miło na nią popatrzeć,ale tylko tyle.Chciałbym jej jakoś wytłumaczyć,żeby przestała to robic. Tylko nie wiem jak...

Gość najlepiej:)
nie zwracaj uwagi, podkreslaj w jej obecnosci jak kochasz zone i jaka jest wspaniala. po pewnym czasie odpusci

Traktuj ją jak dzieciaka. Zniechęci się :) Może oglądała "Lolitę" ? :P Gdy zacznie cię zaczepiać konkretniej - unikaj. Dziewczątka potrafią być mściwe w paskudny sposób. A dobrą opinię trudno jest odzyskać :)

Gość to pogadaj z jej
rodzicami. Unikaj kontaktu... Ktoś faktycznie powinien się dowiedzieć, bo potem może odwrócić wszystko przeciwko Tobie.

Gość wyruchaj ją tak
żeby nie mogła chodzic wtedy się odpierdoli

A potem w necie można poczytać o namolnych "wujkach". Którzy (podobno) molestowali małolatę..... Ile w tym prawdy? Wystarczy popatrzeć na współczesne nastolatki :D :D Na wiele tematów mają zadziwiająco dużą wiedzę.

Gość mój znajomy miał
taką sytuację i wiesz jak to się skończyło? dziewczyna z zemsty oskarżyła go o gwałt a on jej nawet nie tknął...Prawda wyszła na jaw ale opinia pozostała...

Gość pawełs.
żona mnie nie podnieca od dawna

Gość tak z ciekawości
a Ty ile masz lat?

Gość współczuję żonie tegodebila

Gość Ta... Ehe ehe
@najlepiej:) dała najlepszą odpowiedź. Zaznaczaj jaką masz cudowną żonę i najlepiej wychwalaj w niej to, czego nie ma ta małolata. Np. rewelacyjne obiady, świetną opiekę nad dziećmi. Wybieraj to, co świadczy o dojrzałości i ustatkowaniu. Zadzwoń do żony przy tym dziecku (!) i pogadaj z nią czule- dwie pieczenie na jednym ogniu. Żona się ucieszy, a małolata wkurzy. Rób to tak długo, aż jej obrzydnie. :)

Gość maxxxxfarrr
Powiem tak: Uważaj!-takie są najgorsze.WIem to z autopsji...

Gość kaczej
pewnie masz jakiś podobnych do siebie kolegów w swoim wieku, to może poznaj ją z takim, który pokaże jej ostre ru**anie a TY będziesz miał spokój

Powiedz wprost zbey speirdalala bo Cie malolaty nie interesuja. Z pewnoscia do niej dotrze i da sobie luzu. Ja nie wiem czemu wszyscyw yzej proponuja delikatne rozwiazania. Z takimi trzeba konkretnie.