Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwaerssss

Zauważyłam że chude ,drobne laski

Polecane posty

Jasne. Trochę silikonu, kilka pączków dziennie i człowiek z robotnicy stanie się naukowcem:) Lepiej czasem milczeć sprawiając wrażenie idioty, niż dzielić się swoimi spostrzeżeniami publicznie i rozwiewać w ten sposób wszelkie wątpliwości. Parafrazując:)

Gość kajak kojak
dawaersss - mądrością to Ty nie grzeszysz, więc Twoja uroda jest pewnie równie atrakcyjna co IQ

Gość dwaerssss
oczywiscie wyglądają obrzydliwie, mają pośladki wielkości moich kolan

Gość dwaerssss
nic nie da silikon i pączki bo one mają często tępawy wyraz twarzy, nawet jak przytyją to nic to nie zmieni

Gość dwaerssss
ja jestem szczupła ,mam biust i tyłek i dlatego jestem inteligentna, nie chodzi o tłuszcz i nadwagę i kto tu jest głupi

dwaerssss ale błagam cie, wyjasnij mi ten zbawienny wpływ hormonów na mózg! Czy wobec tego dobrym sposobem podwyższenia moich kwalifikacji bedzie branie tabletek antykoncepcyjnych?

Gość kkkkkjkjhkjuiuytrd
wszystkie fryzjerki u mnie w miescie sa przewaznie grube,moze nie jak beki,ale dupska maja takie duze i grube ze szok,tak ze sie nie zgadzam ze fryzjerki sa chude,ciekawe gdzie!

Gość zieliński nemiroff
Moje spostrzeżenia są zdecydowanie inne - najgrubsze są gospodynie domowe, panie w mięsnym i innych przybytkach ludzi niewykształconych. Najczęściej są to rozlazłe typowe Polki. Fryzjerki też są kaszalotami. Kelnerki są akurat zgrabne i ładne i z tego, co wiem, najczęściej są studentkami. Tylko ich grubych koleżanek nikt nie weźmie do straszenie klientów i w przyszłości też będą miały problem ze znalezieniem pracy i dlatego ich nie widać, a wy od razu przypisujecie im inteligencję. Stąd w takich miejscach jak kino restauracja, bar, klub ładne dziewczyny - żeby ściągnąć ludzi, a nie wypłoszyć. Mają w czym wybierać, więc po co im koślawy grubas?

Gość dwaerssss
czy ja jestem gruba wg ciebie?! przecież to cholery nie mówię o tłustych wiecznie nienażartych tłuściochach!!!!!!!!!!

Gość zieliński nemiroff
wolę chudą, która mi poda piwo, niż jakąś pierdolącą głupoty

Gość dwaerssss
huj mnie to obchodzi co wolisz żłopie

Gość zieliński nemiroff
chuj mnie obchodzą twoje teorie ze zwisającej dupy wzięte?

Gość dwaerssss
Masz płytkie marzenia ,wystarczy ci kufel i widok sztucznie uśmiechniętej wypiętej dupy. Takie jak one muszą mnie obsługiwać bo ze swoim móżdżkiem daleko nie zajdą a i ładniejsza jestem od nich, więc zazdrosna nie jestem. A kręcić cipą nie mam ochoty przed jakimś fagasem żeby mi dal 5 zł napiwku.

Gość zieliński nemiroff
Byś się z tą swoją cią wypierdoliła na środku sali z kuflem