Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M85

Co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość M85

Ja Sniadanie I: bulka pelnoziarnista z szynka i serem 17% tluszczu, do tego jogurt yogobella z ziarnami i kawa z rozpuszczalna ze slodzikiem i mlekiem odtluszczonym Sniadanie II: trzy parowki drobiowe i szklanka soku pomidorowego Obiad: piers z kurczaka zapiekana w folii, 1 jajko, salatka Podwieczorek: 6 kostek gorzkiej czekolady, 4 ciasteczka zbozowe, jablko no i kawa do tego I to jeszcze nie koniec:)

spahetti 15 pierogów z grzybami tabliczka czekolady bułka z pasztetem

Gość M85
Nie wiem co zjesc na kolacje...moze tunczyka?

Gość BakeRolls
Jednego domowego hamburgera i kawę teraz. Pewnie nic już nie zjem i jutro rano będę umierać.

widzę, że jedni jak wróbelek, drudzy jak śmietnik... 15 pierogów i tabliczka czekolady... nieźle a ja: I śniadanie: kanapka z wędliną, sałatą i papryką, zielona herbata przekąska - maca - 5 kawałków, 2 cukierki czekoladowe II śniadanie: pomidor i serek wiejski obiad: ryba smażona z ryżem i ogórkiem z octu przekąska - 1 kawałek czekolady, orzeszki ziemne teraz - zielona herbata z miodem

Gość M85
Ja chce schudnac 3 kg, ale z taka dieta chyba niemozliwe :P

Gość katariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Jeszcze nic, nie byłam głodna. ;)

Gość znowu ty
czemu wy tak małe jecie? :( szkoda mi was :( jestescie na diecie?

orzeszki z łupinek, nie słone za to b. zdrowe i z duża ilością witaminy młodości :) pojadłam tyle, ile trzeba, każdy lekarz Ci powie, że trzeba jeść co 3-4 godziny, ale małymi porcjami co tez czynię, w dobrym zdrowiu pozostając :)

ja jadłam... pol tabliczki czekolady :P talerz zupy jarzynowej. na obiad troche ziemniakow i dwa kawalki poledwicy z sosie :P jakis jogurt wafelkowy. zaraz zjem chyba bulke pelnoziarnista z szynka ^^ i cos jadlam na sniadanie, ale nie pamietam co...

Gość Lipsuś
ja dzis tak 1 kanapka z szynką 3 cisteczka kokosowe+ kawa 1 nalesnik z twarogiem

Gość M85
Ja wlasnie nie wiem co zjesc na kolacje zeby bylo zdrowo i jednoczesnie zeby sie najesc:)

nie wiem, bo pudełko mam w robocie ale chyba nie za dużo, takie suche wióry :) a co do jedzenia zapychającego a zdrowotnego - pieczywo pełnoziarniste z czymkolwiek - jedną bułe zjesz i wystarczy Ci na kilka godzin, a jak na kolację, to do rana :)

Gość Niuńka78
o to ja chyba nie wiele pół kromki chleba z szynką i jakieś sześć łyżek zupy pomidorowej a do tego 2 litry wody niegazowanej dieta oj dieta.

Gość znowu ty
niunka, wez zacznij normalnie jesc, bo czeka cie wielkie JOJO.

Gość joijoi
paczek 2 kawalki chleba czekolada 3 wafelki p.s. jestem chuda:D

Gość Niuńka78
chyba aż tak źle nie będzie, dziś to już nic nie będę jadła. Czasami zjadam na śniadanie otręby z mlekiem a później troszkę obiadu, a wieczorem przed 18 stą jabłko albo jakiś owoc.

Gość śmieciowo
śniadania nie jem zazwyczaj,tylko piję kawę z mlekiem 0% i herbatę z miodem albo sokiem, koło 12 zjadłam małą drożdżówkę,po 16 dwa małe placki ziemniaczane z pomidorem z cebulka w occie. Na dziś jeszcze kawa z mlekiem 0% i słodzikiem i zielona herbata przed snem. Okres tuż tuż i tak już mam że obżeram się wtedy takim dziadostwem...

Gość kukurrryku
ja 3 kanapki z serem i pomidorem + parówka z majonezem i keczupem zupa rosołowa ryż+indyk jabłko 3 pierogi z truskawkami makrela 3 szklanki zielonej herbaty kawa 10 winogron kefir szklanka mleka 2 kanapki z majonezem i mięsem ciasteczka z makiem czy to za dużo? czy może być takie menu? z reguły jem tyle codziennie, czasem mniej lub więcej

Gość ale ja chce sobie je kupic
kawa, kefir 0% tłuszczu, herbata czerwona, kawa 2 wafle ryżowe z dżemem truskawkowym, herbata slim fit, herbata zielona, 2 sznycle z sosem grzybowo smietanowym, buraczkami i mizeria, herbata czerwona, kawa 2 wafle ryzowe z dzemem truskawkowym

Gość moje 3 grosze...
7: kromka chleba zytniego z sekiem kremowym i jajem na twardo + 2 kawy 11: kawalek zoltego sera, pomidor, jogurt grecki czekoladowy 0%, herbata 14: miska warzyw na parze z tynczykiem + herbata 17: miska zupy z fasola i kurzym miesem 21: w planach: krakersy z serem + kilka lampek wina (normalnie jadam wiecej owocow i obiadokolacje ok19-20, dzies jest trache niegrafikowo)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
a ja zjadłam talerz kupy, szklankę moczu i zaczerpnęłam świezego powietrza z mojego pachnącego bączka-ba bącura