aniabierka 0 Napisano Październik 14, 2010 Eurotunelem zdecydowanie szybciej niz promem i szybsz odprawa. Do portu trzeba przyjechac co najmniej gdzine wczesniej. Prom z Dover do calais plynie ok 75 min, a Eurotunelem podroz trwa tylko 35 min. Co do ceny biletow to zdecydowanie tansze sa na prom, ceny zaczynaja sie od 19 w jedna strone za samochod do 4 pasazerow. Natomiast ceny na Eurotunel od 45. Inna wazna kwestia to czy samochod jest na paliwo czy na gaz. Samochody na gaz nie moga jezdzic tunelem.Ja bilety kupuje na Aferry Pl, tam przy wyszukiwaniu tras promowych dover - calais pokazuja sie tez bilety na eurotunel www.aferry.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfhyfucgtju Napisano Październik 14, 2010 ja tylko prom,kawa powietrze itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabaryytka Napisano Październik 16, 2010 A jak jezdza autokary z PL do Anglii? Eurotunelem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hardxxx 0 Napisano Październik 16, 2010 autokary eurotunelem jezdza(jezdzily) na pewno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O Magdalenoooo Napisano Październik 17, 2010 Zawsze pływamy promem. Z Dover do Dunkierki, Norfolkline. Super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uszy królika Napisano Październik 17, 2010 eurotunelem... .. chociaż polecam samolot... szybko i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uszy królika Napisano Październik 17, 2010 a sorry... pomyliłam się.. chodziło mi o bus... a autokar chyba też jeżdzi przez eurotunel..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasza23 2 Napisano Październik 17, 2010 ja plynelam raz promem, raz jechalismy tunelem. Wole prm, w tunelu mialam wrazenie ze zaraz zaczne sie dusic bbbrrrr normalnie klaustrofobiczne uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VBBVVCBVC Napisano Październik 17, 2010 NA PROMIE JEST FAJNIE?MOZNA PALIC?PIC I JESC?LUZIK?A W TUNELU TEGO NIE MA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pozzwole zeby ten Napisano Październik 18, 2010 autobusy z polski uzywaja prom.skoro jest taka roznica w cenie to osobiscie wybralabym prom- do tego jest to dobra przerwa dla keirowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elegia235 Napisano Luty 15, 2016 promy są wygodniejsze i nie ma się wrażenia tylu ton ziemi nad glową :) Bilety promowe kupuję na stronie www.promy-retravel.pl i to od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2016 Kisic sie napromie dwie godziny kiedy tyle km do przejechania to ja dziekuje wole zaplacic 2x wiecej i smignac tunelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach