Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

STARANIA NA LIPIEC 2011

Polecane posty

witam was dziewczyny :):):)czekam na wasze wiadomosci z którymi chcecie sie podzielic mam nadzieje ze stworzymy swój własny topik...piszcie czekam

no co jest kobitki nie ma zadnej która spodziewa sie dzidziusia lub jeszcze stara sie na lipiec

Gość hankaaaaaaaaaaa
ja sie staram ale od dwoch lat to sie niestety nie udaje!!!!

nie załamujcie sie dziewczyny najlepiej to przestac myslec o tym ze sie bardzo chce zajsc bo to naprawde bardzo blokuje zajscie bo dokładnie to jeszcze nie jestem pewna bo nie byłam jeszcze u lekarza ale @ spózniała mi sie juz 8 dni wiec dzis rano zrobilam test i wyszly dwie kreski wiec prawdopodobnie sie udało a tez przez 9 miesiecy tak sie staralismy az wkoncu tak dwa miesiace temu odpuscilismy sobie ja wogóle nie myslalam o ciazy a tu posze udalo sie:):)

Gość Muminkowaaa
moje marzenia o dzidiusiu dzis rozwiala @ :( a juz myslalam, ze jestem w ciazy...

Muminkowaaa nie marw sie zobaczysz jeszcze sie uda tylko moja rada najlepiej jest przestac sie starac i cerpac z seksu sama przyjemnosc a wtedy sie udaje bo jak ciagle myslisz o tym czy zajdziesz to jest taka blokada ze ci sie nie udaje

Muminkowaaa nie marw sie zobaczysz jeszcze sie uda tylko moja rada najlepiej jest przestac sie starac i cerpac z seksu sama przyjemnosc a wtedy sie udaje bo jak ciagle myslisz o tym czy zajdziesz to jest taka blokada ze ci sie nie udaje

no witam was kobitki co tak cicho na forum???nie ma zadnej ciezarnej i starajacej sie ....

Ja wkrótce rozpoczynam starania :) może się załapię na lipiec choć wątpię by sie udało za 1 razem :) ale trzeba próbować

ja w sumie to próbowałam 10 miesiecy i nic az tu tak nagle nie spodziewanie teraz własnie czekam na wizyte u lekarza jednak cos sie nie pokoje bo bardzo kłuje mnie brzuch...jest to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem czy to normalne czy nie

Gość ----=====
normalne, ale powiedz o tym lekarzowi, powinien przepisać Ci nospe

dziewczyny ja chyba zwariuje zaraz tej nocy strasznie zaczal bolec mnie przez kilka sekund tak strasznie mnie kuło i teraz bardzo sie martwie wizyte u lekarza mam dpoiero w poniedzialek martwie sie prosze uspokujcie mnie jakos

Gość mamachichi
wez nospe, a te klucia i bole to norma, nie zamartwiaj sie:-)

nawet ten silny ból kłucia bo zawsze kuło mnie tak lekko a tej nocy tak nagle zaczeło tak mocno kłuc tak przez ok 2-3 minuty

Gość a ja już
mi się udało za pierwszym podejściem zmontować z mężem dzidzię,chociaż czekając na datę okresu ,miałam myśli że się nie udało ....a wszystko to bo naczytałam się forum że niekiedy po kilka lat się starają i nic.a tu proszę 8 tydzień się zaczyna:-)

nospe sobie weź moja siostra bierze 3 razy dziennie do wizyty jak sie nie unormuje to wtedy przypisze jej cos innego - macica ci sie poszerza dlatego boli - odpoczywaj jak najwięcej

Gość a ja już
mimi18 nie chcę ci robić nadziei ale u mnie też kłuło ,bolało kiedy czekałam na okres. więc może to już ? zrób test najlepiej

ale ja juz robilam testy nawet dwa i oba pozytywne wyszły okres powinnam dostac 5 pazdziernika i nie dostalam te kłucia mam cały czas wczoraj pierwszy raz takie silne mam tez taki biały gesty sluz

wiem ze nie moge sie martwic ale tak jakos bardzo sie martwie to jest moja pierwsza ciaza i tak bardzo pragne urodzic to dziecko tak bardzo prosze Boga by wszystko było wporzadku ale boje sie bo naczytalam sie róznych złych rzeczy i sie martwie o moje dziecko

jest mi jakos tak strasznie smutno i zle bo w moim zyciu tyle problemów i smutków sie narobiło:(

mimi czemu sie smucisz , przeciez jestes ciazy , wiec sie ciesz a nie :), ja mam problemy z prolaktyna (jak wiekszosc) a moja siostra szczesciara za 1 razem zaszla, juz niedlugo rodzi, wiec ja chociaz ciocia bede na poczatek ;) hihi

dziekuje ci za pocieszenie własnie jedynie ta ciaza sie ciesze i nie chce jej stracic tak bardzo pragne urodzic to dziecko bo tylko to jest moje szczescie

no pewnie ciesz sie chwila przeciez chcialas , i sie udalo ! , ja to z jednej strony bym chciala juz miec dziecko, ale chyba lepiej najpierw skonczyc studia, narazie sproboje siostrze pomagac hihi ;)