Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUMSALDA

PIOSENKA WPRAWIAJĄCA W ŚWIETNY NASTRÓJ - lista

Polecane posty

Gość KUMSALDA

Chciałabym, żebyśmy stworzyli razem liste piosenek które potrafią wprawic Was w dobry nastrój, po przesłuchaniu których usmiech mamy przyklejony do twarzy:D:D Zaczynając ode mnie QUEEN - Don't stop me now :D:D Teraz czekam na Wasze propozycje:)

Gość może głupkowata niecoale
mi zawsze poprawia nastrój : Każdy smurf ten loczek zna Każdy smurf i ten to znaczy ja Każdy smurf wie ze loczek ten należy do Smurfetki... i nie namalujesz go bo nie znajdziesz aż tak zakręconej żółtej kredki ! Ten loczek blond promyczek złoty zawsze jest skory do psoty umie też ten loczek blond nie raz pocieszyć nas.... melodia na "Strong enough" CHER dziecinne i głupiutkie okrutnie, ale słuchając tego mam :)

Mi zawsze poprawia nastrój kawałek Myslovitz: \"Scenariusz dla moich sąsiadów\" :D Zwykle słucham całkiem innego rodzaju muzyki, ale ten numer mnie rozbraja :P

Aha, co do Queen i \"Don\'t stop me now\"- zgadzam się :) Jest bardzo energetyczna i potrafi nakręcić. Queen ma zresztą dużo takich\"pozytywnych\"kawałków, bardzo lubię \" Under Pressure\" z Davidem Bowie , \" I want to break free\"(zwłaszcza jak przypomnę sobie teledysk- kapitalny :D) i \" You don\'t fool me\".

deszczowa piosenka z \"Deszczowej piosenki\"

Gość Alizee
" J'ai pas vingt ans" Nat King Cole " Smile" " Sunshine reggee" ( nie wiem przez kogo wykonywane ) Red Hot Chili Peppers " Rollercoaster"

Gość Baata
Coś optymistycznego Kasia Kowalska Dla ciebie płonę ... Krzywy i deMono Down the Road BeeGees

Gość kajka
- nie wiem czy to jest tytul, ale na pewno fragment "always look on the bright side of life" z monty pythona, na pewno wiecie o ktorej mysle - "don't worry, be happy" bobby (?) mcferrin

Gość kajka
acha, i jeszcze "dancing in the moonlight" ale nie wiem kto spiewa

Gość Search
NEK "Almeno Stavolta"

Sugar Pie, Honey Bunch :D:D:D:D:D Jest super. Kawałeczek można usłyszeć w reklamie Cubus'a.:D:D:D

Gość Inez
I will survive-H Vondrackova(chyba;) ) Survivor-Destinys child

Gość firt day of my life the rasmus

Gość do inez
Gloria Gaynor a nie Vondrackova:p

Gość doc
I will survive-Gloria Gaynor:) Here I go again... -Whitesnake Boys are back in town-Thin Lizzy Sarah-Thin Lizzy Estranged-Guns n roses Take me for a little while-Coverdale/Page

Prawie wszystkei piosenki Kayah z ostatniej płyty -a w szczególności: \" Jestem pełna oraz Kochaj \"( ale nie wiem czy to sa tytuły), oczywiście wspomniana przez Inez -Survivor -Destinys Child, Shani Twain- When

Gość XXXYYYZZZD
A mnie ostatnio w dobry nastrój wprawia "Powerless"Nelly Furtado posłuchajcie fajniusie jest:)

Gość XXXYYYZZZD
A mnie ostatnio w dobry nastrój wprawia "Powerless"Nelly Furtado posłuchajcie fajniusie jest:)

Gość D
Mel B. - Feel so good (tytuł mówi sam za siebie)

Gość Bryda
Janis Joplin "Me And Bobby McGee" i "Cry Baby" .

A dla mnie to --------la la la la laaaa laa la la --chiba boski Ricki to spiewa ,hehehe nawet tytulu nie znam :D:D:D:D ,ale jak mi tak laluje,to odrazu lepiej

Gość To- Ja
Moje typy to: 1. Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty 2. IRA - Wołam hej... 3. DŻEM - Autsajder Jest jeszcze wiele pięknych rockowych ballad - polskich i zagranicznych.

Gość bewiched
TYLKO ROD STEWART, COVER Z CASABLANKI "AS TIME GOES BY..."!!!!!!!

Jamelia SUPERSTAR Kylie Minoque RED BLOODED WOMAN \" DON\'T WORRY , BE HAPPY \" \" ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE \" Kate ryan \" SUMMER OF MY LIFE \" ja jeszcze jakies sobie przypomnę , to skrobnę ;)