Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KIeopatraXXI

Dyrektore kocham Cie!

Polecane posty

Gość zzzsaaaaaaaa
Polska może sprzedać wszystkie udziały w PKO BP - twierdzi Jan Krzysztof Bielecki, szef rady doradczej przy premierze. W rozmowie z Reutersem Bielecki powiedział, że Donald Tusk dał jasno do zrozumienia, że w 2011 roku chce zmniejszyć udział skarbu państwa w akcjonariacie z 51 do 25 proc. Dodał, że nie wyklucza to całkowitego wyjścia z akcjonariatu w kolejnych latach. W praktyce oznacza to możliwość całkowitej sprzedaży PKO BP. "Jestem sobie w stanie wyobrazić, że kluczowe spółki będą w przyszłości prywatne, to może również dotyczyć PKO BP" - potwierdził minister skarbu Aleksander Grad, pytany o słowa Bieleckiego.

Kurva jak ktoś mogł pomyśleć ,że to co masz w stopce to bmw? Po naklejce? Mężczyźni mnie przerażają :classic_cool: Dyrektore ja wolę bardziej ekstremalne zabawy :classic_cool:

Gość f2255
dyrektore to prostytutka

Gość pastafarianka znudzona
dyrekotore jest moim niewolnikiem.

Oh God! Jak czytam te głupoty, które jakiś cham napisał w moim imieniu... "meza dzis nie posiadam" "dziś późno wróciłam z pracy i jestem zmęczona"

za wypowiedzi, za to jak subtelnie i delikatnie potrafisz komuś doje bać no i przede wszystkim za obiektywną ocene sytuacji, za to przynajmniej ja cie kocham, inne moze za cos innego, wiem tylko ze carrie za czcionke

Gość po co to wszystko
Kleopatra jakaś taka szczurkowarta jesteś :O