Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888888888877

oto co napisal do mnie gosc na sympatii

Polecane posty

Gość 888888888877

Co za zalosny koles "moja mama jest lekarzem ojcec tez":O:O:O Ehh...usuwam konto albo jacys prymitywni kolesie..albo jacys zakompleksieni infantylnie zarozumiali chłopcy...To przeszlo ludzkie pojecie Jestem Daniel. Powiem Ci , że mam przeczucie że Ty jesteś dziewczyną której szukam. Mówiąc w skrócie, mam nadzieję że się zrozumiemy, nie jestem facetem jakich sporo na ulicy. Nie spotkałaś jeszcze takiego jak ja skoro tu jesteś. To nie znaczy że się przechwalam ale jeśli wiesz o co mi chodzi to dobrze. Mam wyrobione zasady, moja mama jest lekarzem, ojciec też, i nie jestem gościem który chodzi na piwo jak mu się nudzi . Szukam dziewczyny która będzie pasowała do mojego otoczenia. Jeśli chcesz się zapoznać to napisz coś od siebie. Zdjęcia oczywiście wysyłam jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam

Gość cała taka jedna
dał ci do zrozumienia , ze jest z porządnej inteligenckiej rodziny a nie z menelskiej. W razie czego bedzie płacił alimenty:P

Gość cała taka jedna
Pasujesz do jego otoczenia tzn, jestes na tyle reprezentacyjna i madra aby mógł cie przedstawić rodzinie lakarzy?:P

Gość zielonooka :)
o i git !!! ja bym sobie jaja porobila z niego , napisz mu ze wiesz o co mu chodzi , bo masz podobne wymagania i ze twoja mama jest kuratorem a ojciec pilotem . i bedziesz miala ubaw . daj na luz to sie posmiejesz do tego troche,

Gość 888888888877
moze to smieszne ale ta wiadomosc mnie zalamala zrozumialam ze nigdy nie znajde normalnego chlopaka tam...Mam juz dosyc;(konto zlikwidowane...Nigdzie nie poznalam tyle czubów i tyle zaburzeń psychicznych...Od socjopatow ze sklonnosciami sadystycznymi...do jakis schizofrenikow z manią wielkosci

Gość 888888888877
To mial w profilu o sobie.. Czekam na aktywację mojego profilu dlatego nie mogę jeszcze odpisywać. Przystojny inżynier, wysportowany, aktywny społecznie i zawodowo, z poczuciem humoru i 1001 pomysłów na kolejny dzień i umiejętnością wdrażania ich w życie. Wiem czego potrzebuje kobieta do szczęścia, jestem typem długodystansowca i nie zrażam się przeciwnościami tylko je pokonuję, jak Superman. Zdjęcie wyślę dziewczynie, która podziela moje poglądy i chce przenieść znajomość do reala. Mój wymarzony partner Poznam studentkę UŁ, UMedu lub PŁ, z poczuciem humoru i uroczym uśmiechem, aktywną w wielu dziedzinach życia, która w życiu prywatnym i zawodowym podziela sentencję "dla chcącego nie ma nic trudnego" :-)

Gość cała taka jedna
słuchaj....sądząc po opisie, to gostek jest paskudą...:0 poproś go o zdjecie. Stawiam na brzydala z przerostem ego;)

Gość o zesz .............
prawie sie posikalam ze smiechu! nie dziwie sie, ze zlikwidowalas konto, po takiej wiadomosci (kolejnej) tez bym zwyczajnie przestala wierzyc w istnienie bratniej duszy ;))) swojego meza poznalam przez internet, a faceta w ogole nie szukalam, bylam po dlugim zwiazku i mialam wszystkich powyzej dziurek od nosa... nie ma wiec tak, ze sie nie da ale NIC NA SILE :-)

Gość wódz dzielnych małp
ten opis z profilu :D slogany, poganiane banałem, na którym siedzi komunał... szkoda, że zlikwidowałaś konto, trzeba było napisać tak jak ktoś Ci radził :D nie martw się, nie jest tak źle

Gość zielonooka :)
zakladaj nowe konto i napisz jak ci napisalam :)bediesz miala banie z niego :P ja ci podpowiem co pisac :P

Aha, więc tak się pisze anonse :D Nie trzeba szukać punktu zaczepienia, wystarczy machnąć opis jak golonki bez kości i jedziesz :D

Gość nie widze w tym nic zlego
jasno okreslil pochodzi z porzadnej rodziny i szuka wyksztalconej dziewczyny.

Gość świetny wystudiowany
tekst który może zadziała na jakies tępe krysie :classic_cool: i gościu nawet nie ma zdjęcia? bo pisze, że wysle :D żal... zdjęcia nie mają tylko niepoważne zakompleksy

Gość Zuzanna Aamelia
Autorko - Co jest zlego w tym ze rodzice sa lekarzami?

hahahahahahahaha :D :D :D Dziękuję Ci , w mojej sytuacji trochę radości się przydaje bardzo :) Rany ja tez mam profil na Sympatii od niedawna, ale o dziwo trafiam na w miarę normalne dziewczyny :) Choć czasem zdarzają się takie , że .... strach się bać , coś w stylu tego kolesia ... lubią tylko najlepsze i najambitniejsze rzeczy itp. :D Ale koleś po prostu wygląda na jakiegoś bawidamka z dobrej szanowanej rodziny. Szuka laski reprezentacyjnej do towarzystwa jakby :D Niezłe teksty. Zapatrzony chyba w siebie bardzo :D Teksty jak bogatego sponsora :D

Gość gość
moje drogie Panie wszystkie macie racje i racji nie macie. Byłem z kobietą wiele lat w związku... nie małżeńskim, dzieci nie mieliśmy.. poprostu normalny związek dwojga ludzi, ale niestety to ona poznawała ciągle facetów na portalach internetowych, coraz to inne zakładała, a na sympatii założyła konto żeby poznawać innych i spotykać sie z nimi... nie bede wchodził w dyskusje ale nie mierzcie nas jedna miara , bo z tym sie akurat nie zgodzę, dałem jej uczucia a ona przez wiele lat mnie okłamywała, kłamała prosto w oczy. szczegółów nie będę tu wywnetrzniał bo nie ma sensu, ale po jednej i drugiej stronie sa ludzie żałośni... i nie ma znaczenia czy K czy M... od nas zależy z kim będziemy... w sumie chętnie wymienię doświadczenia... i pogadam bo w internecie faktycznie same słodkie idiotki i zdradzaczki... mozecie pisac na gg jestem średnio dwa razy w tygodniu na gg 62064105 z chęcią porozmawiam na powyższy temat prz gg , temat laduje do wypowiedzi, ktos podejmie rozmowe dalej na w/w temat

Gość gość
A ile masz lat mężczyzno z GG i skąd jesteś

Gość gość
szukajcie pod nickiem nieetyczny