Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golciaa

facet który się spuści zanim wloży do myszki to nieudacznik i nie warto z nim sy

Polecane posty

Gość golciaa

sypiać. mialam taką przygode że głupi debil (nie byl to małolat - mial 23 lata) stanął mu ja k sie calowalismy , a jak zdjelam stanik i mu masowalam xhujka to doszedł ;/ ////

Gość dziwny...
trzymaj sie daleko od niego..)

Była mojego kumpla powiedziała mi, że raz potrzebował około pięciu pchnięć. W mojej naturze jest coś, co mówi, że plotka jest zła, więc tego dalej nie podałem. Powiedziałem bezpośrednio jemu. Konfrontacja z jego burakiem bezcenna. Tłumaczenia, że to głupia kurwa też pikne ;)

Gość golciaa
to jaki to Twój kumpel skoro mówisz o nim burak? :o wiecie najgorsze są te prawiczki...dochodzą py k pyk a kobieta nawet sie nie zorientuje

Gość golciaa
wszystko przez ten plakat pięknej aktorki patrzył nań gdy go brandzlowałam bo ja brzydka raczej jestem więc liczyłam , że nie będzie ku mej radości się mógł długo spuścic

strzelić buraka to taka figura retoryczna sugerująca czyjeś zakłopotanie, a kumpel to mój bardzo dobry. Najbardziej lubi opowiadać o swoich podbojakch, których z tygodnia na tydzień przybywa. W tej sytuacji w/w historia była bezcenna ;)