Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzikkkkkk

mdlosci nie w ciąży. Pomocy!

Polecane posty

Hej, od jakiegos dluzszego czasu mam tak ze mnie mdli. Czuje sie normalnie a nagle robi mi sie niedobrze bardzo i mam odruchy wymiotne ale nie wymiotuje, trwa to pare minut i calkowiecie przechodzi, czasami ide cos zjesc wtedy nie wiem czy to pomaga ale chyba tak. teraz wlasnie mam te mdlosci... mial ktos takie cos kiedys? nie wiem czy mam to codziennie ale kilka razy w tygodniu na pewno.

watpie ze przez zatrucie bo jem samo swieze jedzenie i zdrowe ... mam tak od jakiegos czasu i niezaleznie od pory dnia choc najczesniej rano. wlasnie zjadlam 2 kanapki z szynka i ogorkiem, byle szybko bo chyba bym zwymiotowala jak bym nie zjadla tego, teraz ciut lepiej ale jeszcze mnie nieco trzyma.

acha i od kiedy glodowka to lekarstwo? tym bardziej ze wlasnie mi pomaga jedzenie, jak bym nic nie zjadla pewnie by coraz bardziej mnie wzielo

ja tak mialam raz,jak mnie zatkalo...potem jadlam pare dni kapuste,wyczyscilo mnie i zoladek tez sie uspokoil..tez juz miala schizy,ze ciazy czy cos

Gość może to refluks
oczywiście z nadmierną produkcją soków żołądkowych, jak jest głęboko ukryty to daje takie jakieś nietypowe objawy jak mdłości, co oczywiście mija gdy coś się zje, bo na moment wiąże kwasy żołądkowe, a potem znowu. Pomaga właściwa dieta i leki na obniżenie produkcji kwasów żołądkowych, można spróbować brać 1 tabl na czczo rano -Bioprazol (bez recepty)...i zobaczyć czy pomaga. Jeśli pomoże to znaczy że coś jest na rzeczy takiego jak choroba refluksowa.

Gość ja mam podobne objawy
i mialam gastroskopie i co z tego.. byc moze mam przepukline przelykowa czy cos w tym rodzaju i w diagnozie mam zarzucanie tresci zoladkowej. biore controloc i chuj to daje..

" madzikkkkkk watpie ze przez zatrucie bo jem samo swieze jedzenie i zdrowe ... mam tak od jakiegos czasu i niezaleznie od pory dnia choc najczesniej rano. wlasnie zjadlam 2 kanapki z szynka i ogorkiem, byle szybko bo chyba bym zwymiotowala jak bym nie zjadla tego, teraz ciut lepiej ale jeszcze mnie nieco trzyma." Od kiedy to szynka to zdrowe jedzenie:P?Do tego do mięcha dodają roznego syfu:P.Więc jestem niemal pewien że to rpzez zatrucie:P.Teraz czas na ścisłą dietę-marchewka i szpinak z kartofelkiem:D.