Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Fabiola...

Mój drugi topik w życiu :)

Polecane posty

Cześć projekty topowe i niszowe. Dziś nie ma stukania w klawiaturę. :-o Jako że stanowię tanią siłę roboczą, nadrabiam zaległości w pracy. Zaległości po wczorajszym zresztą ;)

BJUTIFULL ŁOMEN - u mnie niestety nie ma. Cicho wszedzie, ciemno wszedzie.. Czarny kobiecy Pazur - za slaby argument aby opuscic kafe :p

Hej Zeli :) BJUTIFULL ŁOMEN - ja chory jestem i przy obecnej pogodzie rowniez chyba nigdzie sie nie wybieram...jak ja to wytrzymam :O

dla was mogę być fabiolą, jak miło ale napewno porównanie do niej jest lepsze niż do ostrej. Bo do takiej wredoty to nie chciałabym być porównywana :-)

Gość zzzsaaaaaaaa
Polska może sprzedać wszystkie udziały w PKO BP - twierdzi Jan Krzysztof Bielecki, szef rady doradczej przy premierze. W rozmowie z Reutersem Bielecki powiedział, że Donald Tusk dał jasno do zrozumienia, że w 2011 roku chce zmniejszyć udział skarbu państwa w akcjonariacie z 51 do 25 proc. Dodał, że nie wyklucza to całkowitego wyjścia z akcjonariatu w kolejnych latach. W praktyce oznacza to możliwość całkowitej sprzedaży PKO BP. "Jestem sobie w stanie wyobrazić, że kluczowe spółki będą w przyszłości prywatne, to może również dotyczyć PKO BP" - potwierdził minister skarbu Aleksander Grad, pytany o słowa Bieleckiego.

Nie wiem czy epidemia czy lekkomyslnosc w postaci biegania w krotkim rekawku - gdzie wszyscy w kurtkach. Na pohybel standardom ;> Żelipapą dobrze gada, w górę dzia...w górę ją!

Gość a gdzie espes?
Wczoraj Fabioli slodzil a dzis pewnie inna balamuci?!

Gość Jakie ksiazki o II ws lubisz?
Ostatnio tylko czasopisma czytam. To co w domu mam to wszystko przelecialem. Tez mam teraz duzo czasu. Polecisz cos? :)