Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuniant

Faceci??

Polecane posty

Gość Izuniant

Jak to jest z tymi facetami?? Bo tak na prawdę ja już się sama w tym gubię.. Miałam taką sytuację.. Miałam Chłopaka starszego o 4 lata.. wiecie jak to jest , pewnie będzie mądrzejszy , odpowiedzialny itd. No i wszystko było fajnie.. Ale już pod koniec naszego związku coś mu odbiło.. Jednego dnia mnie całował, przytulał, dziękował że jestem.. natomiast 2 dni później nie chciał się zemną widzieć , stwierdził że jestem dla niego nie ważna itd.. PO czym wczoraj byłam na imprezie.. on tam też był. Oczywiście bawiłam się na parkiecie .. i podszedł przywitał się oczywiście pocałunkiem. po czym wziął mnie za rękę.. i .. trzymając mnie za rękę odchodził.. aż jak to mówię " brakło mu ręki" i odszedł a ja się nadal bawiłam ze swoimi znajomymi. Oczywiście dużo ludzi.. i tańczył za moimi plecami.. i w pewnym momencie ktoś mnie chwycił za biodra.. To był on ..i zaczął zemną tańczyć jakbyśmy już kilka lat dobrych ze sobą byli.. blisko siebie.. dotykając siebie itd.. Jednak w pewnym momencie jakby ktoś nas rozdzielił.. i znów wróciłam do swoich znajomych ... Do końca imprezy zemną nie tańczył nie rozmawiał.. tylko patrzył.. obserwował mnie za każdym razem. Tańczył blisko mnie..ale już nie podszedł.. Jak tańczył z innymi to blisko mnie... ie rozkminiam tego faceta.. Przecież jakbym nie była dla niego ważna.. to by tego nie robił.. jakby nic do mnie nie czuł toteż.., chyba że u facetów to rzecz normalna?? że robią tak z byłymi..? sama nie wiem POMOCY

Gość BHS27
bez sensu jest to co napisałaś, "tańczył nie tańczy" .... :P

Gość Zimny Wiatr od Wschodu
Życie to taniec więc tańczmy, tańczmy....

Gość zzzsaaaaaaaa
Polska może sprzedać wszystkie udziały w PKO BP - twierdzi Jan Krzysztof Bielecki, szef rady doradczej przy premierze. W rozmowie z Reutersem Bielecki powiedział, że Donald Tusk dał jasno do zrozumienia, że w 2011 roku chce zmniejszyć udział skarbu państwa w akcjonariacie z 51 do 25 proc. Dodał, że nie wyklucza to całkowitego wyjścia z akcjonariatu w kolejnych latach. W praktyce oznacza to możliwość całkowitej sprzedaży PKO BP. "Jestem sobie w stanie wyobrazić, że kluczowe spółki będą w przyszłości prywatne, to może również dotyczyć PKO BP" - potwierdził minister skarbu Aleksander Grad, pytany o słowa Bieleckiego.

Gość BHS27
zzzsaaaaaaaa zgadzam sie z Toba :)

Gość zzzsaaaaaaaa
rudy i społka juz maj kase z prywatyzacji na kontach :D