Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona matka

Mój 19letni syn korzysta z usług prostytutek!

Polecane posty

Gość oburzona matka

Jestem wkurzona, zniesmaczona, wściekła i czuje od tej chwili do swojego syna wstręd. Ale nie tylko do niego, dowiedziałam się że to wszystko, całe te libacje sponsoruje mój szanowny tatuś. Z resztą już raz przyłapałam na tych wyczynach swojego ojca, brata i bratanka jak się zabawili z tymi paniami, ale nie wiedziałam o tym że mój syn również bierze w tym udział. Pokłóciłam się oto z ojcem a on stwierdził że nic złego nie robi.

Gość oburzona matka
Ja jestem emerytowaną prostytutką.

Gość kaporak
PATOLOGIA jeszcze zwykłe kurvy nazywa "paniami"

Gość ej ej czekaj, zaraz
a co w tym złego ?? :O ma ochotę to sobie porucha, wielkie aj waj :O zamiast się cieszyć że ma bogate życie erotyczne i to nie za swoją kasę to ty jeszcze marudzisz - to takie typowe dla polek i polaków :O

Gość oburzona matka
Przez przypadek założyłam dwa takie same tematy ale odpowiem to co odpowiedziałam na tamtym, sama chciałam wychowac syna na porządnego człowieka. Mimo że przez tyle lat wychowywałam go samotnie to nie rozmawiałam z nim o seksie ale kto inny zaczął go uświadamiac.

Gość fajne
ludzie przestańcie już z tymi pierdołami! mamusi, której pierwszy zmartwieniem jest, by opisać ekscesy seksualne syna na ogólnopolski forum? są tu idioci, którzy w to wierzą lub czytają z zainteresowaniem przecież to jest tak totalnie głupie aż słów brakuje

Gość mninistere Kalisze
to czemu jako matka na to pozwalasz? czemu sama mu nie dasz by pieniedzy nie marnotrawił

młody to i korzysta! nabierze doświadczenia to się ustatkuje i przestanie korzystać!

młody to i korzysta! nabierze doświadczenia to się ustatkuje i przestanie korzystać!