Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuda i dziwy straszne

czy jaja wielkosci orzechow laskowych to normalna rzecz?

Polecane posty

moj facet ma niewielkiego penisa okolo 13 cm, ale jajka ma naprawde malutkie, pierwszy raz cos takiego widzialam, dwa male woreczki z orzeszkami...

Gość vitb6
jak jest krasnoludkiem to normalna rzecz

kurna nie jest krasnoludkiem, homo sapiens - bankowo ;)

Gość Weronika Orzechowska
Fajne takie małe

Gość Józek z poczty
??? ja mam jeden worek z 2-oma jajkami ale z 2 workami to jeszcze nie widziałem

czlowieku, nie bierz wszystkiego tak doslownie :) orzechow tez pewne zamiast jaj to nie masz, napisalam woreczki z orzeszkami zeby zobrazowac te dziwna sytuacje... i takie jajka wcale nie sa fajne :(

Gość Józek z poczty
oki poprawię się mogą być woreczki ... tylko znowu następny problem i niejasność aaaa orzeszki to może kokosowe? czy laskowe?

jak w temacie, Jozio :)

w workach to ja noszę zakupy,jak już mowa o jadrach to raczej moszna :P a jak ma takie małe to chyba jest coś nie tak ;)

Gość squirt23
Wielkość jąder to około 4,5 - 6 cm długości, szerokość 2,5 - 3,5 cm oraz grubość około 2 cm . Dokładne pomiary można uzyskać podczas badania USG http://www.naukowy.pl/encyklopedia/Skala_Tannera Jeśli są mniejsze a dojrzewanie zostało zakończone nalezy skonsultować się z lekarzem , który zleci wykonanie badań nasienia i poziomu hormonów

Gość Ritta46
Mój mąż ma akurat całkiem spore - tak wielkości dużej śliwki lub małego jajka ale wcale się to nie przekłąda na jakieś super możliwości w wielokrotnym orgaźmie czy obfitych wytryskach . Jak kiedyś wyczytałam jądra produkują plemniki i testosteron natomiast wiekszość tego co jest w spermie pochodzi z prostaty . Jeśli jesteś zaniepokojona wielkością jego klejnotów i co za tym idzie płodnością wystarczy zrobić proste badanie nasienia chyba nawet nie potrzeba na nie skierowania od lekarza . Co co interpretacji późniejszego wyniku normy znajdziesz w internecie