Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_agatki

wózek ciak primi sogni- ma któraś z Was?...

Polecane posty

Zastanawiam się nad kupnem spacerówki ciak primi sogni, ale nigdzie nie potrafię znaleźć opinii na jego temat. Ma zwrotne koła, rozkładane na płasko siedzenie i dużo innych zalet, ale tylko z opisu producenta. Jeśli macie takie wózek poradźcie. Biorę też pod uwagę delti dot 2010 oraz baby design sprint:) pomóżcie w wyborze. Uprzedzam złośliwe komentarze, nie ma tego modelu w sklepie, więc wchodzi w grę kupno przez internet

Gość jolka jolka***
ja mam delti dot i moge Ci go jak najbardziej polecić super wózek.

a jak się go prowadzi, ma skrętne koła? Bo mój głęboki był pod tym względem straszny taco classic i bardzo mi zależy na płynnej jeździe

Gość jolka jolka***
tak ma skrętne koła i to własnie jest super bo nie każda spacerówka tak ma. Rozkłada się na płasko i ma tak fajnie przyczepioną folię którą mozna założyć jak pada deszcz naprawde polecam ten wózek

Gość primi sogni to dobra wloska
firma i nie wierze ze jakis polski deltim moze byc lepszej jakosci! na pewno ma gorsze tkaniny, gorszy plastik i jest mniej trwaly. ten model o ktory pytasz jest podobny do graco citisport.

domyślam się, że to dobra firma, ale trochę dziwi mnie fakt, że nie ma na temat tego wózka ani jednej opinii. Takze wciąż czekam na opinię posiadacza owego wózeczka, pozdrawiam

Gość mieszkam
primi sogni to wloska firma ale nie jest az TAKA dobra!!!oczywiscie wozki firm wloskich sa 100razy lepsze od polskich...ale jak juz chcesz cos dobrego w sredniej cenie to chicco,peg perego,foppapadretti.pozdrawiam

Gość gość
podnoszę :) proszę o opinie na temat tego wózka

Gość gość
podnosze