Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca Zosia

czekanie do ślubu

Polecane posty

"ja mam spokój i pewność, żejak chłop jedzie na delegacię, to choćby mu panny do łóżka właziły to i tak nic nie bedzie, dla mnie to ważne" wedlug mnie tu nie ochodzi o to ile mozna wytrzymac bez seksu - czy 3 m-ce czy rok a pewnosci to nie ma sie nigdy;-) bo ja sama nawet nie wiem czy kiedys nie zdradze swojego partnera (nie to zebym planowala) ale tym bardziej nie wiem co on kiedys zrobi Ty raczej myslisz chyba - kategoriami ze ze sztywnym penisem bedzie chodzil - a wycwiczyl sie juz w tym;-)

"innymi słowy, trudniej byłoby mi ufać tak bezgranicznie gdybym miała doświadczonego faceta, który ciągnąłby mnie do łóżka na początku znajomości" w porzadku kazdy jest inny, mnie tam do lozka nikt ciagnac nie musial sama droge odnajdywalam;-) rowniez na poczatku znajomosci - kwestia popedu seksualnego z kwestia zufania sie u mnie nie laczy . to da dwie rozne sprawy. Takie jak dlugosc wlosow i waga

Gość wlasnie skad ta pewnosc ze
na wyjezdzie nie zdradzi???? hahahaha moze wlasnie tam sobie ulzy skoro w domu nie moze

autorka postu odniosla sie do sytuacji przed slubem czyli jej partner w domu moze;-) aczkolwiek zgadzam sie z przedmowczyniami - ze najlpeiej to zaspokic swoja ciekawosc np. przed slubem - fajny jest okres mlodosci kiedy czlowiek sobie hasa i szaleje, probujac roznych rzeczy (niekoniecznie w sferze seksu tylko) Nie rozumiem dlaczego wiekszosc kobiet probuje sie tej szansy pozbawiac i koniecznie dazyc do malzenstwa na cale zycie;-)

Gość wlasnie skad ta pewnosc ze
i tylko z tym jednym jedynym

Gość Koleżanka z sąsiedztwa:-)
witam prowadzę badania na temat seksualności osób z niepełnosprawnością intelektualną. Chciałabym zachęcić Państwa do wzięcia udziału w Ankiecie. Pozdrawiam:-) http://moje-ankiety.pl/respond-22725.html

Gość To powinno być obustronne
Warto czekać, jeśli obie strony tego chcą. Potem nie ma oczekiwania, że od razu będzie super, jest po prostu radość bycia blisko, uczenie się siebie. I świadomość, że obie strony są jedyne dla siebie.

Gość Przyszła mama ! :)
Ja poznałam mojego M. jak miałam 15 lat on 22 .. do teraz jesteśmy razem.. mam teraz 22 on 29. Bylam dziewicą, z nim przezylam moj pierwszy raz wszystko! Dziekuje Bogu ze wlasnie tylko z nim i teraz oczekujemy na dzidziusia- mysle ze po Swietach bedzie z nami..Co do slubu to chemy razem z chrztem, bo uwazamy ze brac slub z powodu co ludzie powiedza to bez sensu.. Pozdrawam!

Gość Przyszła mama ! :)
Ja poznałam mojego M. jak miałam 15 lat on 22 .. do teraz jesteśmy razem.. mam teraz 22 on 29. Bylam dziewicą, z nim przezylam moj pierwszy raz wszystko! Dziekuje Bogu ze wlasnie tylko z nim i teraz oczekujemy na dzidziusia- mysle ze po Swietach bedzie z nami..Co do slubu to chemy razem z chrztem, bo uwazamy ze brac slub z powodu co ludzie powiedza to bez sensu.. Pozdrawam!

Gość ghjjgjhgjhgjhgjhg
ja slub wzielam z prawiczkiem, po 5 miesiacach wystapilam o rozwod, nigdy zadnych prawiczkow,

Gość dzastaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam 22 lata,moj chlopak 26. jestesmy razem rok i 8 miesiecy. planujemy wspolna przyszlosc. kilkanascie dni po rocznicy naszego zwiazku kochalismy sie pierwszy raz, ja bylam dziewica, a moj mezczyzna mial jedna partnerke przedemna. nigdy nie myslalam by czekac z seksem do slubu, ale wiedzialam, ze jesli bede robic to , tylko z kims odpowiedzialnym, i kims godnym. jestem z tego powodu szczesliwa, ze swojego wyboru. majac lat nascie, czeto chodzilam na dyskoteki, imprezy, i niemal co sobota, gdybym tylko chciala, mialabym okazje do seksu. znalam jednak swoja wartosc, i nie oddalam swojego dziewictwa pierwszemu lepszemu. dzis jestem z tego dumna i szczesliwa, ze oddalam to komus kogo kochami z wzajemnoscia:) mojego chlopaka rowniez cieszy to ze jest moim pierwszym, a ja potrafie zaakceptowac jego przeszlosc. i chyba o to w zwiazku chodzi. nasz zwiazek opiera sie na zrozumieniu, a seks jest pieknym dodatkiem:)