Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska.joaska

dostalam prace ........a szkoda...

Polecane posty

Gość aska.joaska

wiem ze pewnie mnie tu zlinczujecie . bylam na bezrobotnym. nadazyla sie okazja i odstalam prace ,bardzo latwo ,oczywscie nisko platna ,no ale praca ....i mimo ze rpacuje az/tylko 2 tyg. to juz mam dosyc. musze wstawac o 6 rano , 6 dni w tygodniu, w pracy nie mam fajnych ludzi, nudze sie jak mops,a w domu to sobie moglam ogladac tv, pojsc na spacer, do znajomych itd......... ktos tak ma?

Gość ale za siedzenie na dupie w
domu nikt ci nie placil... dogodzic Polakowi... zal.pl

Gość do Kayka
Idź do pracy w agencji towarzyskiej.

Gość eureka120
a ja studiuje zaocznie i doslownie modle sie o prace! chetnie sie z toba zamienie, wole sie wynudzic 8h w robocie niz nie spac w nocy ze stresu ze bede musiala zrezygnowac z nauki.

Gość aska.joaska
no wlasnie -dostawalm zasilek, troche sobie dorabialam sprztaniem, opeika nad dziecmi, pomoca w domach u starszych osob.....wiem ,ze pewnie nnie powinnam narzekac,bo tyle osob marzyloby o pracy jakiejkowliek a moja jest naprawde lekka .....tylko ze ja wolalam jak jej nie mialam.

Gość pewnie, ze kazdy woli
lezec plackiem i nic nie robic albo robic wtedy jak ma ochote

Gość moja tez jest potworem
oczywscie nisko platna ,no ale praca ja bylam na stazu przez 6 miesiecy wiec tez kokosow nie mialam ....i mimo ze rpacuje az/tylko 2 tyg. to juz mam dosyc. musze wstawac o 6 rano , 6 dni w tygodniu ja musialam wstawac grubo przed 6, bo mialam na 7 do roboty , w pracy nie mam fajnych ludzi, nudze sie jak mops ja tez nie mialam fajnych ludzi, pelno falszywych swin, a na koniec od "super-kierowniczki" dostałam takie "referencje" ze powinnam babsztyla zabic za to (doslownuie) czesciowo zrujnowala mi przyszlosc ta suka :o zawsze mozesz miec gorzej jak widzisz

Gość aska.joaska
no wiem ,ze moglo byc gorzej i to o wiele.................

Gość moja tez jest potworem
oczywiscie zemszsze (w sumie juz troche zaczelam) sie na kierowniczce za to swinstwo (takiego czegos nie puszcza sie plazem) ale i tak nie bedzie to kara adekwatna :(