Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adamsky

Poznałem piękną Murzynkę i...

Polecane posty

...i już wiem czego mi brakowało w życiu! Białe dziewczyny już dla mnie nie istnieją. Panowie! Jeśli tylko macie taką możliwosć to gorąco polecam! Z bialymi dziewczynami jest nuda, nuda i jeszcze raz nuda! Dopiero teraz otworzyły mi isę oczy na świat. Jak mieszkałem w Polsce, spotykałem się z wieloma dziewczynami. nie wiedzieć czemu dziewczyny w Polsce mają dziwną tendencję do traktowania seksu jako nagrody dla swojego faceta. "mmm dzisiaj nie byłeś wystarczająco miły, musisz się bardziej postarać żeby coś dostać". A z Murzynką? One zabiegają o nasze względy tak samo jak my o ich względy. Jest pełne partnerstwo i nie zachowują się jak pieprzone księżniczki albo gwiazdy-rozgwiazdy. Wreszcie czuję, że dziewczynie na mnie naprawdę zależy. Pozdrawiam wszystkich fanów czarnej skóry:)

Gość sdfghsd
piękna murzynka to oksymoron sprawdzone & potwierdzone 🖐️

Nie generalizuj. Są takie laski i w Polsce, że pyta od wiosłowania padnie. Ale przyznaję, raz w życiu miałem mulatkę i też zepsute dziewcze z niej było.

bzynij ja to może AIDS złapiesz bedziesz miła miłość z czarną! nie jestem rasistą ale biąły powienien z białą a czarny z czarną. potem mieszane dzieci mają przejebane zycie - zwłaszcza w Polsce!

Caster bzynij ja to może AIDS złapiesz bedziesz miła miłość z czarną! nie jestem rasistą ale biąły powienien z białą a czarny z czarną. potem mieszane dzieci mają przej**ane zycie - zwłaszcza w Polsce! Typowe myslenie internetowego debila. Każdy może mieć AIDS, tak samo jak i ty i pewnie nie zdajesz sobie sprawy. Idź sobie zrób badanie krwi na obecność HIV, niby nic ale jak będziesz szedł po wyniki badań to będzies srał pod siebie. Poza tym nie mieszkam w Polsce i o moje dzieci niech cie głowa nie boli :)

ostry jestes... ciekawa opinia o mojej osobie... widac że sam inteligencja nie grzeszysz to po ch..j wogóle swoje żale zgłaszasz?

Gość aikzz
ja tam wole mulatki jak rihanna , a najbardziej znaną polską mulatką jest Aleksandra Szwed

Caster Przypisywanie konkretnemu kolorowi skóry określone choroby tylko ze względu na kolor skóry to rasizm a rasizm świadczy o niskim ilorazie inteligencji. Najczęście osoby o niskim wykształceniu cechuje rasizm więc wiele mi to mówi o tobie. Każdy człowiek na Ziemi wywodzi się z Afryki a jego kolor skóry zmienił sie jedynie ze względu na panujące warunki atmosferyczne w którym żyje. Widać, ze antropologia to dla ciebie temat równie obcy jak tolerancja.

Gość sdfghsd
"po prostu wolisz chłopców " tylko gej pozna drugiego geja gdy ten się nie wyróżnia🖐️

Gość sdfghsd
"Przypisywanie konkretnemu kolorowi skóry określone choroby tylko ze względu na kolor skóry to rasizm " czarni kilkukrotnie częściej chorują na przerost mięśnia sercowego ponad dwukrotnie częściej na cukrzycę powstał też specjalny lek dla czarnoskórych chorych "na serce" "Każdy człowiek na Ziemi wywodzi się z Afryki " tak samo prawdziwe zdanie jak to, że wszyscy ludzie wywodzą się z mórz i oceanów, gdyż tam żyły pierwotne organizmy :o🖐️

Gość weztoobczaj
murzynki sa piekne ale niestety zalezy im tylko na kassie wydoi cie i porzuci zobaczyz...

Gość no to na ch.ij tu wlazles
nie z polski i w ogole sie chcial pochwalic i pozalic.... niech zgadne...w mozambiku kafe jest stroną startowa w kafejkach internetowych ulepionych z krowich placków?

Gość sdfghsd
obstawiam że to prowokacja ale dość słaba 🖐️

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sdfghsd "po prostu wolisz chłopców " tylko gej pozna drugiego geja gdy ten się nie wyróżnia hahahahaha rozyebało mnie to :D

Gość dorotapiele
ja jestem po studiach i RASISTKA jestem mysle ze powinni ich wszystkich wsadzic w kontener i do Afryki

dorotapiele "ja jestem po studiach i RASISTKA jestem mysle ze powinni ich wszystkich wsadzic w kontener i do Afryki " i co z tego że jesteś po studiach? Znam kilka osób które mają wyższe studia ale niczym się intelektualnie nie różnią od tego kim byli przed tymi studiami. Nadal mlaszczą i siorbią przy stole, zachowują sie jak wsioki i wiedzą tylko tyle ile wykuli na pamięć regułek na studiach i uważają się za panów tego świata. Rasizm to oznaka strachu przed kimś innym, niczym nie uzasadniona.

murzynki mi sie nie podobaja kompletnie z wygladu, natomiast szaleje za azjatkami. przede wszystkim chodzi o mentalnosc- sa domatorkami, dbaja o dom, potrafią docenić faceta któremu zależy. a polki? tylko by imprezowały i szwendały się po sklepach, najlepiej za kasę swojego fagasa. wiem, generalizuje, ale cos w tym chyba jest.

Ja nie twierdzę że wszystkie Murzynki są piekne bo tak nie jest, ale jeśli już widze piękną murzynkę to żadna biała (jak dla mnie oczywiscie) nie ma przy niej szans. A Polki? Są zaje*iście wyrachowane, patrzą tylko na to kim jest facet, ile ma kasy i co jej tym razem kupi w prezencie. Sorry ale jakbym chciał sponsorować to bym do burdelu poszedł i za każdym razem miał inną laskę a nie ciągle z tą sama nudną białą dupą kręcił.

wez pod uwage ze jak pojedziesz kiedys do jej kraju to cie ugotuja w wielkim garnku :) jadac do azji jednak jest duzo bezpieczniej.

Gość podoba mu sie murzynka
podoba mu sie murzynka bo ma wary-obciągary jak to bywa u murzynów i dobrze mu loda robi :D ale weź całuj takie wielkie usta... Fuj :O

Gość papapapapappa
tajemnica_on wez pod uwage ze jak pojedziesz kiedys do jej kraju to cie ugotuja w wielkim garnku jadac do azji jednak jest duzo bezpieczniej. a ty jak pojedzisz z e sowja do chin to na kolacje wpieprszycie szarika czy innego reksia :D

Gość papapapapappa
zreszta panowie nie generalizujcie, kazda rasa ma swoje wyrachowane, zepsute, puszczalskie tak jak i grzeczne, cnotliwe i domatorskie dziewuchy, fakt kto co lubi kwestia gustu, do wyboru do kolory ale wlasnie chodzi o to zeby akceptowac inna kulture...

Gość skosne to brudne
szaleje za azjatkami. przede wszystkim chodzi o mentalnosc- sa domatorkami, dbaja o do No nie, najlepszy zart tygodnia. W jakich azjatyckich domach bywasz? Azjatki to najwieksze na swiecie niechluje, w kazdym azjatyckim domu zaniedbanie i chlew. Sprawdzone i potwierdzone.