Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weztoobczaj

incydent na dyskotece

Polecane posty

Gość weztoobczaj

hej...opisze wam smieszna i zarazem smutna sytuacje ktora mnie spotkala ostatnio...otoz poszlam z kumpela do klubu siuedzimy sobei piwkujemy a w pewnym memencie podeszlo dwoch kolesi polakow...siedzimy gadamy sobie...wyszlam na papierosa na zewnatrz i jeden z nich poszedl za mna...zaczela sie rozmowa szmery bajery...w pewnym momencie kawaler powiedzial mi ze nie oczekuje wiele od kobiety nie musi nawet isc do pracy byleby siedziala w domu sprzatala i oby on mial cieply obiad na stole jak wroci z pracy...hahahha

Gość faktycznie ewenement
czym się tu podniecać?

Gość weztoobczaj
ot typowa mentalnosc polaka hahhahaha

Gość weztoobczaj
nie wiem skad....potem udawal ze wlasnie zgubil 150 funi hahhaha...a jeeeeszcze pozniej mowil mi o swojej ex ktora byla taka glupia ze wyprzatala caly dom oprocz podlogi,jak tak mozna hahah

Gość kjkjkj
najgorsze jest to ze on tych jaj sobie nie robil..wiem o czym pisze autorka, i spotkalam sie z tym nie raz:D ..

Gość klklkk
sorry, ale jaki normalny facet chodzi na dyskoteki?:O Wiadomo, ze faceci nie chodza razem do takich miejsc, aby pogadac o pracy, tylko aby wyrywac laski do lozka. Ludzie, ktorzy chca sie naprawde pobawic i nie interesuja ich nowe przygodne znajomosci chodza na takie imprezy paczkami (dzie sa kobiety i faceci) i bawia sie w swoim gronie.

pfff hahaha...normalni siedza pewnie w domu bo po co z ludzmi rozmawiac :D

Gość nnnnnnnn
klklkl a czy ty myslisz ze dlatakiego faceta bedzie przeszkadzalo ze bawisz sie w swoim towarzystwie??:d ludzie, gadasz tak jakbys nigdy na dyskotece nie byla i nikt cie nie podrywal..dla faceta to ze sie bawisz z kolegami i kolezankami raczej nie przeszkadza..