Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety pragna bardziej

bez seksu w zwiazku....

Polecane posty

tkwie i nie potrafie wyjsc z toksycznego "zwiazku" ... facet z ktorym spotykam sie od paru miesiecy, mowi mi tylko czulosci w stylu " zalezy mi na tobie" tylko po tym jak wypije litr wodki.... wiem zalosne to wszytsko.....musze sie wyzalic chodzmy na forum kafeterii... wczoraj po przeaanalizowaniu sytuaji i roznych opiniach na forum, zerwalam Ta znajomosc... i wiecie co?? mialyscie racje, po tym jak powiedzialam mu ze nie chce zebysmy sie kontaktowali przyjamniej na razie , ON nawet nie sprobowal o mnie zawalczyc.......... pustka w srodku...... jak moglam byc z takim czlowiek?? zylam tylko ZLUDZENIAMI i opcja : przeciez on jest taki zamkniety w sobie, z pewnoscia ma problem , ktory go blokuje, jest zapracowany dlatego nie ochoty na seks ze mna i na spotkania.... Dziewczyny ! czy po wymowkach, ktore tyle razy slyszalam i wy moze tez, tez macie wrazenie ze spotyakmy sie z TYM samym facetem?? po prostu usprawiedliwiamy go..... po prostu zyjemy zludzeniami, ze nas ktos pokocha........ nawet seksu nie chcial ode mnie,,, jako kobieta czuje sie ponizona do szpiku kosci,,,,

Gość prowodyr
Jak sama widzisz nie wszystko złoto co się świeci .

a mezczyzni to tchorze, bo nawet nie potrafia powiedziec nam prosto w oczy prawdy.