Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Czy przyjac ta prace ?

Polecane posty

Gość malenka milosc

Od 1 października nie pracuję. Znalazłam oferte pracy 18 km od mojego miejsca zamieszkania. Nie dochodzi tam zaden autobus, wiec zostaje samochód. Prawko mam od lutego 2009. Moglabym dojeżdzac, mam samochód, tylko troche boje sie zimy, pozatym kasa na benzyne jaką musiałabym wydac to ok 600 zł/m-c. Zarobli powiedziała za na początek od 1500-2000 zł, więc jak dla mnie dobre. Jest to praca na recepcji i w godzinach popołudniowych od 16-22, to tez mi pasuje. Jak sądzicie ?

Gość Kalinkaaa538
A gdzie to? Ale zazdroszcze takiej pracy. ja bym sie nie wahała

Gość bierz ....
bierz i sie nie zatstanawiaj , masz samochód , niektórzy pociagiem lub PKS-em zapierniczaja po 50 km i to do pracy fizycznej.... ta praca nie musi byc na zawsze

Gość sdfghsd
18 km to można na rowerze dojeżdżać

Gość malenka milosc
najlepsze wypowiedzi nagrodzę wysyłając swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość bierz ....
kasa też niezła jak na recepcje , ja mam bardzo odpowiedzialną prace i zarabiam w tym przedziale a ty za siedzenie dostaniesz podobnie

Gość Kalinkaa538
a chce ktoś zobaczyć moje bose stópki?:classic_cool:

Gość sysgsy
Jasne, ze brac. Gratulacje i zazdroszcze.

Gość malenka milosc
ten wyzej po oczywiscie podszyw. w sumie to ta praca mi sie podoba, tylko mam jakies obawy, ale w moim horoskopie pisze zebym sie nie zastanawiala bo to moja szansa...

Gość Novayagi
Moja koleżanka dojeżdża 30 km i płaci za benzynę 300 zł. Nie wiem skąd Ci się to 600 zł wzięło. TIRa masz?

No proszę Cię, ja w mieszkam i pracuję w tym samym mieście, a do pracy dojeżdżam 17 km w jedną stronę :) Poza tym za 6 godzin tyle płaca? Nie zastanawiaj się, zobacz jak się tam pracuje, a jak nie będzie Ci pasowało to się zwolnisz i już :) A jaka to branża, że pracuje się do 22?

Gość malenka milosc
w horoskopie pisze też, że spotkam tam czarnoskórą miłość mojego życia, która będzie miała wielkiego badyla:classic_cool:

Gość a jak wyliczyłaś, że
paliwo wyniesie Cię ok. 600 zł na m-c przy odleglości 36 km w obie strony??? Czym Ty jeździsz??? Masakra

Gość malenka milosc
to jest hotel. praca na zmiany, szukają głównie na tą zmiane od 16-22, ale powiedzieli ze to jest do ustalenia miedzy pracownikami.

No to tym bardziej :) Nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;) A kwota jaką podałaś, to netto czy brutto?

Gość anna 78 .....
Super ja bym się nie zastanawiała i przyjęła. Zresztą sama takiej potrzebuję.

Gość malenka milosc
netto, po okresie próbnym 3 m-ce podwyzka

I Ty sie zastanawiasz? Wiesz przecież jakie jest bezrobocie, a pieniążki obiecują fajne. Nie musi to być praca do końca życia :) Nie spodoba się, to złożysz wypowiedzenie i po sprawie.

Gość a jak wyliczyłaś, że
36km x 22dni w miesiącu = 792km, przy założeniu, że auto spali ok. 8!!! litrów benzyny (ok. 4,30 zł/litr)na 100km wychodzi, że paliwo nie wyniesie Cię więcej niż 300 zł. No chyba, że jeździsz TIRem!

Gość malenka milosc
chyba macie racje, zadzwonie i umowie sie na rozmowe

Gość malenka milosc
umówiłam sie na poniedziałek na rozmowe. Dzięki natka:* mam nadzieje ze dostane tę prace.

Gość Bierz bierz
18km to niewiele, ja mam 40 i nie mam samochodu. Czemu az 600? Moja kolezanka dojezdza 50km codziennie i podwozi meza, a wydaje 200-300zl. Mysle ze tyle Ci starczy. Kasa swietna. W dodatku tylko 6h pracy. Zazdroszcze Ci ze tak szybko znalazlas

Gość malenka milosc
zobaczymy w poniedzialek. mam nadzieje zenieczy sie na obietnicach i gruszkach na wierzbie jak to sie zwykle zdarza... Dzieki wam dziewczyny za wsparcie...:)

Gość malenka milosc
No więc byłam tam dzisiaj. Niestety, okazało sie że jestem za młoda na stanowisko recepcjonistki :) Mam 22 lata. Prawie 3 lata pracowałam w administracji państwowej, a praca recepcjonistki jak powiedziała Pani z którą rozmawiałam "nie jest wcale taka łatwa" i z racji tego, że nie mam doświadczenia i że jestem tak młoda może zaproponowac mi prace kelnerki za 8 zł/h. Szkoda, że jak pytałam Pani, jakie są wymagania nie wspomniała nic o wieku i o doświadczeniu ! A stawka za kelnerowanie, śmieszna;/ 7 km odemnie kelnerzy obsługujący imprezy dostają 15 zł/h. Więc tam dojeżdzac mi sie nie opłaca... Ehh... Fajnie, że wszedzie szukają młodych z doświadczeniem w kazdej dziedzinie ;/

O kurde, ale bezsens :o Nie spotkałam się, żeby na recepcji liczył się wiek. Bardziej języki i dobra prezencja. A jak na kelnerowanie to trochę za daleko jednak. Fajnie, ze napisałaś :)