Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania10855

rozowy sluz zamiast miesiaczki

Polecane posty

witam, moja sprawa od poczatku do konca wyglada tak; z mezem kochalismy sie 24 i 25 wrzesnia a na 28/30 wrzesnia mialam miec owulacje, stosunek powtorzylismy jeszcze 2 pazdziernika, z kalendarzykow dni plodnych na necie wynika ze lapalo mi dni plodne od 25 wrzesnia do 1 pazdziernika, we wtorek mialam niby dostac okres ale zauwazylam taki baaardzo malutki slad krwi w sluzie, nastepnego dnia zrobilam test ale wyszedl negatywnie a dzis to plamienie jest mocno rozowe ale to nie wyglada mi na miesiaczke bo nic nawet ze mnie nie cieknie... czy mozliwe jest ze test ciazowy mnie oszukal i moge byc w ciazy? blagam o odp bo do lekarza w srode najwczesniej moge isc

Gość jtak, możesz być w ciąży

zrob ponownie test na podsatwie tych objawow nikt nie jest w stanie okreslic na kafe czy jestes w ciazy i dac Ci pewnosc tego

może załapałać jakąś infekcję i dlatego ta miesiączka wydaje Ci sie inna? a test ciążowy powinnas powtórzyć jeszcze ze 2 razy w odstepach 2 dniowych żeby miec pewność;) i najlepiej z rana gdy stężenie hormonu jest największe:)