Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I Want Dead!!!!!!!!

Kolejny chłopak mnie skrzywdził...;(

Polecane posty

Gość I Want Dead!!!!!!!!

Cały czas zadaje sobie pytanie,co ze mną jest nie tak...dlaczego mnie takie cos spotyka...dlaczego Bóg to robi... Niedawno(bo na wakacjach) kreciłam z chłopakiem,który jak sie okazało, miał kilka na boku....otrząnęłam sie z tego...na wakacjach był tez chłopak,któremu sie podobałam,4 dni temu,ten chłopak zapytał sie czy chce być z nim...troche byłam zdziwiona,że taki przytojny chłopak chce ze mna byc...ja taka zwykła dziewczyna,tyle ładnych dziewczyn,a on wybrał akuratnie mnie...no i przez te 4 dni było nam dobrze...przynajmniej mi sie tak wydawało...wczoraj byłam u niego i było cudownie...mówił,że mnie kocha i wgl...dzisiaj napisał mi,że nie możemy być razem,że nie teraz,że moze keidyś ale nie teraz....zerwał ze mną przez smsa!!!!!!!!!totalnie sie podłamałam...wyłam cała droge z domu do szkoły...przyszłam do domu i do tej pory wyłam w poduszke....kompletnie sobie z tym nie radze...bardzo mi na nim zalezy...szukam powodu dlaczego tak postąpił..:( co mam zrobić?:(

Gość no wlasnie ja jestem taka
4 dni byliscie razem (!!!), a on juz mowil, ze cie kocha?? Dobre!! Po ile macie lat?? Po 15????????????

Gość BHS27
Też tak sobie pomyślałam 14-15?

Gość lalalalalalalalabbbbbbbbbbbbbb
ja pierdolę starszne

Gość BHS27
Ja też want dead kiedys z powodu chłopaka... tak jest jak sie ma 15 lat... potem człowiek dorasta, mądrzeje ma silniejsza psychike i nei przejmuje sie takimi pierdołami

Gość cuda niewidy ojojojoj
ale co to za milosc jak po 4 dniach koles mowi, ze kocha etc??? hahahha gimnazjum jak nic

Gość Maajkaa
Może jesteś za brzydka?

Gość I Want Dead!!!!!!!!
hmm...był zauroczony..ja mu nie wierzełyam w to,że mnie kocha bo to niemozliwe....ale bardzo mi na nim zalezy...naprawde nie mam sił sie z wami kłócić... w sumie po cholere tu napisałam...przeczież to oczywiste było,że nikt mi nie pomoże...

Gość Problemowa 557
Ile masz lat ?

Gość jeśli chcesz być taka
oryginalna i zaszpanować znajomością języka obcego to pierw się go naucz, dziecko. :o

Gość I Want Dead!!!!!!!!
Dobra...zebrałam sie troche w garśc..czytam te wasze komentarze i naprawde aż człowieka korci zeby coś napisać... do problemowa mam już 16 lat...wiem,ze jestem młoda,ale jesli kto ten wiek przeżył to wie jak to jest i nie wpieprzać mi głupich komentarzy typu"gówniaro,nie masz innych problemów",albo "do książek dziecko" bo nie o to tu chodzi..mysłąaklm ze znajda sie tu osoby, które były w podobnej sytuacji i mi coś doradzą..widocznie myle sie, bo na kafeterii są zwykłe głąby...:classic_cool: peace dla was:/ do jeśli chcesz być taka oryginalna...nie przywiązuj ciołku wagi do takich drobnostek...akuratnie pseudo tu jest najmniej istotne,no ale skoro jesteś taki/taka drobnostkowa to zerknij czy sie dokładnie podmyłeś/łaś...🖐️ do Pastafarianka reaktywacja: a dla kolegi/koleżanki środkowy palec i krzyzyk na droge:D wy śmeijecie sie ze mnie a ja z was!!!:D🖐️

Gość dance is my life!
hm........w tym wieku chłopcy nie wiedzą czego chca....ich hormony szleją - raz podoba się ta a zaraz inna.staraj sie o nim nie myśleć,,,,spędzja duzo czau z przyjaciołmi,staraj sie być zwsze czymś zajęta:) buziaki:*:*

Gość kot13
tu masz dziewczynko odpowiedź:-) "ja taka zwykła dziewczyna,tyle ładnych dziewczyn,a on wybrał akuratnie mnie..." 1. nie ma zwykłych dziewczyn tylko są dziewczyny z kompleksami ni niskim poczuciem wartości 2. Wybrał Ciebie bo dla niego byłas typem "ofiary" ( patrz punkt 1) 16 lat to niewiele ale dla każdego jego problemy są ważne i trudne. Pocieszę CIę ,że pierwsze koty za płoty. Tylko nigdy nie myśl o sobie, że jesteś osobą kiepską bo tak na pewno nie jest. Zarówno pycha jak i niskie poczucie wartości to źli doradcy.