Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pare kilo za duzo

prosze polecic mi dobre tabletki na odchudzanie dziekuje

Polecane posty

Gość pare kilo za duzo

mam do zrzucenia pare kilo po ciazy , prosze o sugestie jakie wybrac tabletki , prosze równiez o konkretne komentarze bez zbednych i obrazliwych słow gdyz wiem jakie sa uboczne skutki takich suplementów i to moja decyzja - dzieki

Gość azawe
rusz dupsko i za ćwiczenia się weź, a nie tabletki wdupczać, które i tak nic nie dają.

Gość do azawe
naucz sie czytac ze zrozumieniem- autorka prosila o podanie nazwy tabletek a nie o porady rodem z bezmozgowia

Gość pare kilo za duzo
no cóz niektorzy nie moga bez złosliwosci , ale co na to poradzic jeszcze raz prosze o sugestie

pij L karnityne ( dostępna w sklepie dla sportowców) i pływaj tabkletke łyknąć to sobie możesz jak cie głowa boli

Gość azawe
nie mogę bez złośliwości , bo nie znoszę takiej tępoty. zamiast ruszyć dupę, to się nażre świństwa chemicznego. nie jedz 2h przed snem węglowodanów i innych paści tego typu, nie jedz smażonego i białego pieczywa a będzie dobrze.

Koleżanka brała Ali ale miała takie skutki uboczne po nich że dała sobie spokój. Ja innych nie znam bo nie brałam.

Gość )))))(((((((
A po co Ci tabletki, poważnie i bez złośliwości.... Ja od lutego zdrowiej się odżywiam, mniej jem - zwłaszcza rzeczy "zakazanych" zażywam więcej ruchu i efekty widać....:-D

Gość do azawe
WYBACZCIE ALE JA BEZ TABLETEK NIE UMIALAM SCHUDNAC... CWICZYCLA, DO PRACY JEZDZILAM NA ROWERZE, CHODZILAM NA PLYWALNIE AEROBIK, PRACE TEZ MIALAM FIZYCZNA 8 GODZIN DZIENNIE , ZMIENILAM DIETE , ZERO MAKARONOW, CHLEBA ZIEMNIAKOW , I PRZEZ POL ROKU NIE SCHUDLAM ANI GRAMA.... DOPIERO PEWNE TABLETKI PODZIALALY, SCHUDLAM W 3 MCE10 KG, I DO TEJ PORY TRZYMAM WAGE ( JUZ 1,5 ROKU), DODAM ZE NIE BIORE JUZ TYCH TABLETEK.

Gość do azawe
WCZESNIEJ WSPOMAGALA SIE BIO CLA I INNYMI-ZADNE NIE DZIALALY, DOPIERO TE NA RECEPTE ZACZELY DZIALAC:)

Gość pare kilo za duzo
bo próbowałam juz doslownie wszystkiego i bez efektów wiec jeszcze raz prosze zwłaszcza azawe zachowaj swoje zlosliwosci a reszcie paniom dzieki za odpowiedzi

Gość do azawe
KOLEZANKO, A ILE WAZYSZ I JAKI MASZ WZROST?

JA TEZ MUSZE ZRZUCIC PARE KG PONOC DOBRE SA BIOCLA Z ZIELONA HERBATA ALE NIE WIEM NA 100% JAK WYPROBUJE DAM ZNAC :)

mialam podobny problem - nie moglam schudnac.. waga stala mimo to sie duuuzo mniej jadlam.. zaczelam cwiczyc regularnie - 30 min dziennie wieczorkiem - mozna sie przyzwyczaic, staralam sie ograniczyc jedzenie do 1000 kal dziennie - nie tak trudno jak sie wydaje.. nie jadlam 3h przed snem i zmuszalam sie rano do sniadania. do tego duzo czerwonej herbaty (3 kubki dziennie) zielona herbatka jedna, duzo wody mineralnej, i tabletki - belissa wlosy skora i paznokcie ( zawiera duzo witamin dzieki ktorym organizm sie tak nie broni przed spadkiem wagi) i linea.. 2,5 miesiaca i schudlam 10kg. to zmiana trybu zycia bardziej niz terror ale polecam kazdemu!

Gość gość
Barbarka, polecam Ci zieloną kawe ze sklepu piekna24.pl dziala rewelacyjnie.

Gość gość
zieloną kawę można kupić w zielarskim albo w jakimś eko sklepie nie trzeba przez neta .