Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania....123

o ja pier... nie mogę już wytrzymać :(

Polecane posty

Gość ania....123

Wczoraj byłam na imprezce i trochę popiłam. Dzisiaj mam takiego kaca że szok :O znacie jakieś dobre sposoby na kaca? Jest mi strasznie niedobrze od rana, no po prostu strasznie i mnie bardzo suszy :O wypiłam już całą butelkę wody i 2 zielone herbaty, ale dalej mi się bardzo pić chce :( poradźcie mi coś, bo zaraz mnie szlag trafi

ja jak juz mam kaca... to porządnego wtedy leze w lozku nie ruszam się bo inaczej bym sie zrzygała :D nosza mi tylko zwykle herbatki bez cukru i zeby zapelnic żołądek wpierdzielam bułke kajzerke świeżą :D i jakoś daje rade..

Gość hfhjj
napij sie mleka albo kefiru

Gość ania....123
Ja właśnie pierwszy raz mam takiego kaca :O zwykle miałam tak, że rano mnie trochę pomęczyło, ale później przechodziło wszystko i czułam się w miarę ok. Ale dzisiaj cały dzień mnie trzyma :O Strasznie się czuję

Gość lola47
Nie chlej wiecej, pijoku.

Gość edewdesw
nic sie nie da zrobic. ja na kacu mordercy tez leze i sie nie ruszam... ;) najlepiej zjedz cos po czym zwymiotujesz. ja tak robie, i po bełcie jakos lepiej ;) a jak mniejszy kac, w sensie nie morderca ;), to pije sok typu Kubuś, jakas marchewka, jablko banan, nie wiem czemu ale dobrze na mnie działa:)

no w takiej sytuacji najlepiej spać spać spać, a następnym razem trzeba pomysleć żeby sie zabezpieczyc zeby kaca nie było, albo chociaż był jak najmniejszy