studentka1 0 Napisano Październik 15, 2010 witam. ostatnio miesiaczkowalam regularnie, ostatni okres dostalam 8 wrzesnia, moj cykl to 29 dni, wiec w tym miesiacu powinnam okres dostac ok 9 pazdziernika. Do dzis (15.10) sie nie pojawił. 11.10 zrobilam test ciazowy, ujemny. z chlopakiem uprawialismy seks przerywany 24 i 25 wrzesnia. w okolicach terminu miesiaczki bolaly mnie sutki i pobolewal brzuch, zwlaszcza z lewej strony. bolace sutki ustapily, bol brzucha sie zmniejszyl. pragne dodac, ze poczatkiem pazdziernika przeprowadzialm sie w inna czesc Polski, cały czas jestem w stresie itp. Ostatnio bedac w takim stresie, też spoznial mi sie okres, ale to byla kwestia 1-2 dni. Co do zmiany klimatu, to w wakacje dostałam miesiączkę o 5 dni za wcześnie, kiedy to byłam na Chorwacji. Czytałam na forach ze stezenie hormonu gonadotropiny kosmowkowej w moczu w czasie spodziewanego okresu, moze byc za niskie by test to wykryl i wielu kobietom testy wychodza ujemne, pomimo wczesniej ciazy... Czy moge byc w ciazy? Nie znam tu zadnych dobrych ginekologow, wiec nie chce isc do obcego... pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bete Napisano Październik 15, 2010 bete zrob prywatnie i bedziesz miec odpowiedz jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOBITKA jowitka 0 Napisano Październik 15, 2010 nie zawsze test ciążowy na samym początku stwierdzi ciążę wiem sama po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka1986 0 Napisano Październik 15, 2010 Tak dokladnie nie zawsze stwierdza ciaze i nie zawsze mozna w niego wjezyc a czasami pojawia sie bardzo jasna kreska ktora jest napradwe bardzo slabo widoczna doslownie taki cien cienia ale najlepiej zrob sobie bete ona najlepiej ci powie co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wjezysz no powiedz ze wjezysz Napisano Październik 15, 2010 malenka ale jestes ostrym zjebem :D az wstyd ze takie pustaki sie rodzily w 86'. najchetniej to bym ci wjezyla prosto w rylo, moze bys zmadrzala troche ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka1 0 Napisano Październik 15, 2010 rozumiem, ale wlasciwie to oczekiwalam odpowiedzi na to czy taki stres przeprowadzka, alkohol mogly wplynac na to ze nie mam miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenka1986 0 Napisano Październik 15, 2010 Kazdy ma prawo do bledow ale coz nie ktorzy sa malo ograniczeni i trzeba im to wybaczyc. Studentka nie wiem mysle ze warto zebys zrobila ta bete bo tak jak pisalam wczesniej nie mozna ufac testom i nie tylko ja jestem tego przykladem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach