Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiek 86

Busy miedzynarodowe

Polecane posty

Gość tusiek 86

Szukam dobrej firmy przewozowej z Polski do Holandii.Wiem ze tych firm jest duzo ale nie chciałabym naciac sie.Moze ktos jeździł i cos poleci

Gość JanekWawa
Energy Tour. Tanio, komfort jazdy w porządku, do celu, bezwypadkowo.

Gość gość
SPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
wiem, że z Polski do Holandii jest bezpośrednie połączenie busem z firmy Artour. Jeżdżę z nimi co prawda do Niemiec, ale widziałam w rozkładzie, że wykonują też długie połączenia do Holandii. Sprawdź sobie ich ofertę http://www.artour.pl/

Gość bogusiaz
Z okolic Lublina masz busy każdego dnia w stronę Belgii, Holandii i Niemiec www.vico-transport.pl MOżesz sobie zobaczyć ceny na stronie internetowej lub zadzwonić. Firma działa już dobrych kilka lat więc na pewno są godni zaufania.

Gość knapka
polecam busydohamburga.pl, 9os busy więc komfortowa jazda, fajne ceny

Gość paulina333
Sprawdź busydohamburga.pl Z firmą EuropTour jechałam 2 razy do Monachium. Podróż komfortowa i wszystko było ok. Obsługują całą południową Polskę. Budy do Niemiec, busy do Belgii. Na stronce wszystko jest napisane.

Gość gość
Ja na trasie Holandia-Warszawa zawsze korzystam z usług firmy www.logobusexpress.pl, jeżdżę z nimi już długi czas i mogę ich polecić. Busy są nowoczesne, kierowcy doświadczeni i profesjonalni, bilety w dobrej cenie

Gość gość
Warto wybrać firmę przewozową z nowoczesną flotą, doświadczonymi kierowcami i profesjonalnym sprzętem łączności jaki np można znaleźć w www.azstudio.com.pl

Gość gość
W temacie przewozów autokarowych mogę polecić te firmę http://www.stradatour.pl. Mają do dyspozycji świetnie wyposażone, luksusowe wręcz autokary. Kilka razy organizowałam z nimi przejazdy i nigdy nie było żadnych problemów. Kierowców tez mają bardzo na poziomie.