Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka3253253252

OD JUTRA ZACZYNAM PRZEPROWADZAC EKSERYMENT.

Polecane posty

Gość malinka3253253252

Natchnal mnie temat "kilogramy, a atrakcyjnosc" . Chcę sprawdzić czy wraz z tym, że schudne zwiększy się zainteresowanie mezczyzn moja osoba :P nie mam nadwagi, narazie mam zamiar schudnac 5 kg :) teraz mam jakies tam powodzenie, ale nieduże, zawsze jest paru adoratorów. Zobaczymy jak bedzie pozniej, chce takze sprawdzic czy koledzy "zmienią się" i beda inaczej ze mna rozmawiac. Dziewczyny któraś miała tak, ze schudla i faceci od razu sie bardziej interesowali ? :) od jutra zaczynam, jak ktos chce sie przylaczyc to zapraszam .

Gość malinka3253253252
nikt sięnie wypowie ?

Gość juyjtyjrtjrjrtjrtjtr

Gość malinka3253253252
no tak mam zamiar 1-2kg tygodniowo, nie wiecej;) dziewczyny ktore schudly wypowiedzcie sie co sie zmienilo !

Gość gggggfdhfh
wszystko ,zaczynajac od pewnosci siebie konczac na powodzeniu

Gość Grażynka nie Lubiczówna
Ja bym sie przyłączał ale to zalezy jaka dieta.

Gość malinka3253253252
poprostu ograniczenie jedzenia, slodyczy, slodkich napojow, wiecej sportu, cwiczen . Zdrowe odzywianie :) chcialabym posluchac pan ktore sie odchudzily, ale widze ze sa jakies niesmiale :P

Gość Grażynka nie Lubiczówna
No to ja sie moge przyłączyć ale bez cwiczen bo nie mam czasu a w pracy by sie na mnie patrzeli jak na idiotke.

Gość malinka3253253252
przeciez pol godzinki chyba bys znalazla na cwiczenia :) a to zawsze coś. Ja bede biegac ok. 30 minut i 30 minut hula hop i chyba a6w:)

Gość popieram ambitny plan
niemniej aby wyniki eksperymentu były miarodajne musisz opracować go metodycznie tzn. np. zrób wykres: pionowo Twoja malejąca waga a poziomo jakiś miernik zainteresowania: np. raz w tygodniu identycznie ubrana przejdź się promenadą i licz męskie spojrzenia - jeśli ich liczba będzie się zwiększać wraz ze spadkiem wagi to masz obiektywny dowód. :D Napisz o wynikach.

ja schudlam 30kg. I moje powodzenie znacznie sie zwiekszylo, ale to przez swoja samoocene rowniez. Po jednak potem przytylam spowrotem i powodzenie zostalo, bo zmienilam sie

Gość malinka3253253252
dziś 2 dzień, mam nadzieje ze wytrwam:D