Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Laleczka.

Przewlekle problemy zdrowotne - prosba o wsparcie

Polecane posty

Gość .Laleczka.

Witajcie ! Od kilku lat borykam sie z roznego rodzaju problemami zdrowotnymi. Kiedys bylam szczesliwa osoba, artystka, ktora swoja sztuka sprawiala radosc innym. Nigdy duzo nie zarabialam ale cieszylo mni eto, co robie oraz wzruszenia jakich dostarczalam innym. Od kiedy zaczelam chorowac nie moge pracowac. Brak mi sil a do tego wszystkiego wpadlam w depresje. Ciezko mi wyjsc z tego beldnego kola. Jednak staram sie nie poddawac. Bardzo chcialabym na powrot stac sie ta osoba, ktora bylam, znow moc zyc pelnia zycia, robic to, co lubie. Ostatnio ucieklam sie do metod naturalnych, bo klasyczna medycyna niewiele moze mi pomoc. Ale sa one nierefundowane i suma sumarum drogie. Brakuje mi pieniedzy, wpadlam w niewielkie ale dlugi, ktore narastaja. Dlatego tez niesmialo prosze tych wszystkich, ktorzy mogliby o pomoc finansowa. Kazda zlotowka ma wartosc. Sa tacy, ktorym tych zlotowek brakuje a sa tacy, ktorzy maja ich nadmiar albo tez przynajmniej wystarczajaco, czego oczywiscie wszystkim zycze :) Otrzymane pieniadze przeznaczone beda na leczenie. Ponizej dolaczam nr konta,za posrednictwem ktorego mozna mi pomoc. Z gory serdecznie dziekuje z akazdy gest! 🌻🌻🌻 38 1160 2202 0000 0000 1840 8489

Gość no faktycznie artystka

a tym czasem na prawdę ktoś może nie mieć złotówki na chleb bo musi wydać chore sumy na lekarstwa, "dzięki' takim ludziom jak autor tematu potrzebujący nie dostają pomocy bo ktoś kto mogłby jej udzielić może sobie pomyśleć "no i pewnie znów kolejny naciągacz.."