Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWY ZAWÓD NOWOCZESNEJ POLSKI ranking

Polecane posty

Gość bezrobol
jak sama napisałas prestiż jest subiektywnym ... więc o jaki chodzi : kasa ? wiedza ? pozycja ? uzdolnienia ?

Gość kurs na pilota każdy może
zrobić , przynajmniej większość , tylko drogi jest Aliksandra coraz bardziej się podnieca :classic_cool:

zawód ,praca które wg ciebie zasługuje na największy szacunek, a co uznasz jako wyznacznik to juz subiektywna ocena

Gość pilot ultralajta
ty chyba nie wiesz o czy mówisz , kazdy to może być adwokatem, lekarzem , prezesem nawet dodam że każdy idiota może nim byc i przewaznie jest

Gość kurs na pilota każdy może
wiem bo mam znajomego który robi , chyba już zrobił , po znajomości oczywiście podniecasz się prestiżem :classic_cool: fajnie masz 😴

Gość a architektt
jest prestiżowym zawodem?

Gość a architektt
normalny. z tytułem mgr inż architekt. projektujący budynki, domy...czasem wnętrza.

1. Prezes Firmy, Kapitan samolotu 2. Lekarz, Artysta plastyk,Notariusz,Radca Prawny,Stomatolog,Seksuolog,Księgowy, Kadrowy,Bankowiec, Ekonomista,Matematyk-Fizyk,Ambasador,Sędzia,Wykładowca ,Generał,Inżynier budownictwa

Gość ewelinabydzia
STOMATOLOG!!! lekarzy jest nie ma przed nazwiskiem "Dr" to jest prawie ze nikim. za to stoamtolog trzepie kasiorkę juz po studiach :D mmm..znam takiego przystojnego stomatologa! Imponuje mi w ch... ale dal mi do zrozumienia ze zbyt wysokie progi na moje nogi :*(*****

Gość ewelinabydzia
A poza tym to jeszcze KAPITAN STATKU ;D

1.Kapitan Samolotu lub Statku 2. Stomatolog,Prezes Firmy 3. Lekarz, Artysta plastyk,Notariusz,Radca Prawny,Sędzia,Seksuolog,Księgowy, Kadrowy,Bankowiec, Ekonomista,Ambasador,Generał,Matematyk-Fizyk,Wykładowca,Inżynier budownictwa Samolot to też statek tylko że powietrzny :D 🖐️ niech młodzież z kafe wie czego się ma uczyć :D

Gość xelizabethtayolo
zdecydowanie stomatolog.

1.Kapitan Samolotu lub Statku, Stomatolog 2.Prezes Firmy,Lekarz, Artysta plastyk,Notariusz,Radca Prawny,Sędzia,Seksuolog,Księgowy, Kadrowy,Bankowiec, Ekonomista,Ambasador,Generał,Matematyk-Fizyk,Wykładowca,In żynier budownictwa,Celebryta Celebryta to jak najbardziej zawód, zarabia na życie z tego że jest znany i popularny.Obojętnie kto by to nie był - np. uczestnik reality show, jakis tam grający w serialu , uczestnik afer towarzyskich itp. :D 🖐️

Gość mam 27 lat i powiem
Cinkciarz :classic_cool:

Gość czyli jako artysta plastyk mam
prestizowy zawod? Heheh :) p.s. zarabiam 1200 netto

Gość michał czarkowski
Blagam!!! Artysta plastyk to prestizowy zawod? ;/ Wykresl z listy ,bo zwatpie w ten ranking... tak samo ksiegowego ;/ i kadrowego :/ moze kiedys i byly prestizowe,teraz to niziny ;) i po kursie kazdy moze nim byc ;]]

Gość michał czarkowski
a co do rankingu to uwazam lekarz/ stomatolog to sa prestizowe zawody, tak samo ekonimiste powinno sie wykreslic.

jak będę brała pod uwagę, że prestiżowy zawód to ilość zarabianych pieniędzy to pierwsze miejsce zajęliby handlarze dopalaczami lub narkotyków bez przesady :D

Gość 7829387987
Nie znacie innych zawodow niz lekarz i prawnik? Czy tu pisza przedszkolaki? Ja podziwiam ludzi po Politechnice.... Inzynierow, co konstuuja np. silniki samolotow.

Gość maciaszekd
aliksandra jestes glupsza niz but jak nie wiesz,jak taki sie nazywa