Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty2345

w niedzielę robię test ciążowy

Polecane posty

Gość anty2345

hej, słuchajcie taka o to u mnie jest sytuacja: Zachorowałam nagle z dnia na dzień i dostałam od lekarza silny antybiotyk, w ulotce od tego leku była informacja, że może on obniżać skuteczność tabletek anty, a że właśnie miałam kończyć opakowanie to postanowiłam nie robic 7dniowej przerwy (tak zresztą w ulotce od anty wyczytałam). Akurat pare dni później byłam u ginekologa i on stwierdził, ze biore na tyle małe dawki antybiotyku, że nie muszę sie obawiać i mogę zrobić przerwę. No więc zrobiłam i dostałam normalnie okres. Od tego czasu minęło 3,5 tygodnia, ostatni stosunek miałam jeszcze przed moją chorobą (jakieś 2 dni wcześniej) a tu nagle... od 2-3 dni mam mdłości i robi mi sie słabo, dziś rano nawet wymiotowałam. W przyszłym tygodniu idę do lekarza zrobić badania i pomyslałam sobie, że jak mu powiem, że mam mdłosci rano to pewnie pierwsze co zapyta to czy nie jestem w ciąży. I powiem wam, że aż się przestraszyłam... może jestem? W niedzielę rano chyba zrobię test, ale powiedzcie czy to w ogole możliwe?