Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Wesele Prezent

Polecane posty

macie jakiś pomysł na prezent weselny? Siostra wychdozi za mąż...prezent ma być w miare tani...bardizje ma chodzić o pamiec niz uzytkowość...(prezent głowny bedzie w postanci gotówki) a ten materialny to tak w granicach 40-50zl

Gość 5414984562654199+6
Ja kupiłam na allegro tort a ręczników, ale to koszt ok.100 zł.

Gość 5414984562654199+6
z ręczników*

Sens w tym ze mam dopiero 18 lat. tak wiec pracy jeszcze nie mam (moze sie załapie ale dopiero na wakacjach). Z oszczedności co tma mam to sie wsadzi do koperty i jakieś 200 zł bedzie...tylko włąsnie cos takiego jeszce mi chodzi od siebie...tort to raczej by woleli zamiast niego dostac juz ta 100 ;P Panstwo młodzi sa dośc młodzi wiec kasa napewno im sie przyda...wiec ten dodatkowy rpezent to raczej taki upominek ma być :)

Gość 5414984562654199+6
Rozumiem. Te ręczniki to chodziło mi o użyteczność, bo na początku wspólnej drogi nie ma się jeszcze wszystkiego, co niezbędne :) Wiesz co jest teraz moda na te kłódki z imionami pary zakochanych + np. data ślubu. Jakbyś im kupiła to mogli by ją zatrzymać lub jak inni zapiąć na moście np. we Wrocławiu. Taka kłódka to jakieś 30 zł.

O i o to chodzi...fajny, w miare orginalny pomysł...o To mi chodziło! Dzieki:) No ale jakby cos innego wpadło Ci do głowy jeszcze to napsiz:)

Gość patisskaa
a masz ich jakies ladne zdjecie?moze wywolaj je wiekszego formatu wsadz w antyrame obwiaz kokarda i bedzie jakas pamiatk beda mogli to sobie u siebie w domu powiesic na scianie....

Gość 5414984562654199+6
Myślę, myślę :)

No akurat ze zdjeciem nie powinno być problemów...siostra raczej z tych co mniejweicje musi z narzeczonym pojechać gdzieś do ładnego parku i walnąc paredziesiat fot...az bateria padnie:)

Gość 5414984562654199+6
Jakbyś miała to zdjęcie to możesz im też zrobić poduszkę z fotką i data ślubu. Moja koleżanka dała rodzicom taką poduszkę na 30 rocznicę ślub akurat w ich wypadku, ale na ślub też pasuje, tym bardziej że siostra to bliska osoba :)

Miałem coś takiego zrobić dla kolezanki na urodziny... ale slub też bedzie pasować :) Nawet niedaleko mojego domu robia takie rzeczy xD xD

Bo wsumie prezent to pasuje taki zeby i ona skorzystal i oan tak? Czy mozna zrobic coś takiego ze Jemu kupie jakaś wisky a jej coś babskiego ( wiem ze wisky drogie...ale jakby sie trafiła praca za granica to bym kupił odrazu coś tam na miejscu...prawie za pół ceny)

Gość 5414984562654199+6
Najlepeij coś dla obojga myślę :)

Gość patisskaa
no w sumie i tak tez moze byc,ale nie ma sie co oszukiwac on alkocholu i tak duzo pewnie dostanie,pozniej niektore zostawia w barku u siebie a niektore pewnie rozdadza na rozne okolicznosci...

Hmmm...jeszcze komyśle. Zalezy tez czy znajde robote na wakacjach...a wesele dopiero po wakacjach wiec w sumie mam jeszcze troche czasu :) Dziękuje Wam za pomoc :) Byc moze Kupie ta poszewkę...albo coś pokombinuje z obrazem :)