Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowany krwią

krew, wampiryzm?

Polecane posty

czy spotkaliście się obecnie z ludźmi pijącymi krew? zastanawia mnie jak powszechne jest to zjawisko, bo gdy dobrze się rozejrzeć, to dookoła pełno takich stworzeń. paru już dojrzałem. bylibyście w stanie oddać trochę swojej krwi do wypicia obcej osobie?

nie, nie, żaden "zmierzch" :D zastanawia mnie to, że wystarczy się lepiej przyjrzeć środowisku, a, jak się okazuję, mnóstwo jest takich istot, zwykłych ludzi, którzy piją krew dla... nie wiem czego...

Gość szczyt g2
albo to uju- muju, jakieś pamiętniki wampirów:O ca

Gość szczyt g2
biedne dziecko :O ale wyrośniesz z tego, nie martw się

Z Każdym Dniem, nie, no, zwykłych ludzi, którzy piją krew. I to w niemałych ilościach... Sam bym z chęcią się podzielił, ciekawi mnie czy inni mają takie same odczucia.

Gość drajnet
to poproś ją żeby CI pożyczyła podpaskę :classic_cool:

To może zaproponuj coś innego niż podpaska, co bywa jednak dla kobiet krępujące :D

Gość zegrzyński
krew mnie zalewa gdy to czytam :classic_cool:

Gość ws
interesuje Cię wampiryzm w najczystszej postaci? szukasz kontaktu z prawdziwymi wampirami sang? chcesz podzielić się z Nami krwią? czyste, zdecydowane i PEŁNOLETNIE osoby prosimy o kontakt. gwarantujemy sterylny sprzęt i miłą atmosferę, Warszawa i okolice. wampiry.sang@o2.pl

Żródło: http://balala.pl/artykul/181-wampiry_seksualne_oni_pija_ludzka_krew Wampiry seksualne - oni piją ludzką krew! Różne dziwne rzeczy ludzie robią w łóżku, żeby urozmaicić swoje życie seksualne. Jednym wystarcza nowa pozycja, nietypowe miejsce albo zapalone światło inni potrzebują czegoś mocniejszego. Czym jest wampiryzm seksualny? To odmiana sadyzmu, w której rolę fetysza pełni krew partnera. Co można z nią robić? I co można zrobić drugiemu człowiekowi dla własnej przyjemności? Przede wszystkim trzeba przyznać, że wampiryzm seksualny nie jest wcale zjawiskiem rzadkim. I kolejna ważna rzecz: nie jest to wymysł naszych czasów, jak pewnie chcieliby niektórzy. Najłatwiej byłoby stwierdzić: głupie filmy, horrory, złe wzorce i ludziom się przewraca w głowach. Ale nie to zjawisko było opisywane w Kamasutrze, prezentując techniki bicia, gryzienia i drapania. Nie ma ono też nic wspólnego z wizerunkami wampirów z „Wywiadu z wampirem, „Zmierzchu czy „Hrabiego Drakuli. Na czym polega wampiryzm seksualny? Mówiąc wprost: chodzi o to, że wampir seksualny odczuwa podniecenie i osiąga satysfakcję seksualną przez kontakt z krwią partnera. Ale to jeszcze nie wszystko. Przyjemność sprawia drapanie, gryzienie, bicie, terroryzowanie, picie krwi lub tylko wąchanie, oglądanie, dotykanie. To, co jest robione z krwią i z partnerem, zależy od konkretnej osoby. W niektórych przypadkach fetyszem oprócz krwi są także jęki wydawane przez ofiarę i ból wyrażany w mimice. Czy to jest groźne? Różnica między normą a patologią jest jakościowa, a nie ilościowa. Oznacza to mniej więcej tyle, że zachowanie, które nie jest niebezpieczne i na które godzą się dwie osoby, choćby było bardzo dziwne, mało estetyczne i obrzydliwe jest dopuszczalne. Bez trudu widzimy różnicę, między podrapaniem kogoś w chwili uniesienia podczas stosunku a nacinaniem czyjegoś ciała dla przyjemności płynącej z obserwowania krwi. Ekstremalne konsekwencje. Załóżmy (bardzo ostrożnie), że w drapaniu się, nakłuwaniu czy biciu podczas stosunku nie ma nic złego. Niech sobie robią we własnej alkowie co chcą, skoro im tak pasuje. Niestety okazuje się, że wampiryzm seksualny może prowadzić do mordu z lubieżności, rozkawałkowywania ciała, pożerania części ciała. W kryminologii wampirami oznacza się morderców, którzy piją krew swoich ofiar lub lubią patrzeć na płynącą krew oraz przestępców bezczeszczących zwłoki na cmentarzu. Tak więc jest to praktyka, która może kończyć się tragicznie szczególnie dla osoby, która nie ma takich preferencji, a jedynie trafiła przypadkowo na partnera, który identyfikuje się z wampiryzmem seksualnym. W takiej sytuacji są dwie możliwości: szybko uciekać, albo mieć nadzieję, że nie będzie tak źle. W końcu niektórym sprawia to przyjemność Tak więc mówi się o wampiryzmie seksualnym, natomiast nigdzie nie próbuje się zdefiniować psychikę osoby o preferencjach uzupełniających, takiej, która nie ma przyjemności z kontaktu z krwią, tylko pragnie namiętności takiej osoby i chce jej to wszystko dać. Jestem taką osobą. Chciałbym poznać wampiryczną kobietę...