Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on the beach

Poroniła?

Polecane posty

Gość on the beach!!??
Chce tylko wiedzieć, czy to możliwe że już nie bedzie w ciazy nigdy przez to,że po poronieniu nie była u gina?

tutaj nie dowiesz się niczego konkretnego bo tu są sami przegrańcy:) Co można Ci doradzić... jedynie tylko to, że musisz namowic kolezanke, żeby poszla koniecznie do ginekologa. Jezeli poronial i nie miala zapewnionej opieki ginekologicznej to moze to zle sie skonczyc dla jej zdrowia a nawet zycia. Moze miec nadżerkę albo i jeszcze gorsze powiklania. Jest bardzo nieodpowiedzialna. Ma 18 lat a juz chce dzieciaka- niezla jest:O gdzie jej sie tak spieszy? poza tym jezeli chce miec teraz dziecko to tym bardziej powinna niezwlocznie zglosic sie do ginekologa zeby zbadal sprawe...

on the beach!!?? Chce tylko wiedzieć, czy to możliwe że już nie bedzie w ciazy nigdy przez to,że po poronieniu nie była u gina? bardzo mozliwe, ale nie jest mi jej szkoda bo zrobila to na wlasne zyczenie i tak jak ktos wyzej napisal. Nie powinna sie brac za odpowiedzialnosc za druga osobe jezeli sama nie wykazala sie odpowiedzialnoscia, tyle na temat🖐️ a tak poza tym mam wrazenie, ze nie piszesz o kolezance tylko o sobie

Gość on the beach!!??
Ona jest z domu dziecka- poznala jej zdaniem super faceta i chce miec dziecko żeby je kochać tak jak jej nie kochali nigdy rodzice:( Wyczytałam w artykule,że to możliwe że jeśli nie było lyzeczkowania po poronieniu to potem trudno zajść w ciąże....

Gość fn v fjv
to, że nie wiedziała że jest w ciąży nie usprawiedliwia faktu, że ma plamienia od roku i nic z tym nie zrobila:o głupiutka jest ta koleżanka. Owszem, może nie mieć już dzieci, ale żeby to wiedzieć powinna sie udać do lekarza. Nie rozumiem, czemu nadal tego nie zrobiła. Żeby zajść w ciążę, zdrową ciążę, samemu trzeba być zdrowym!!! niech ona lepiej się o dziecko nie stara :o

Gość fatamorgana na bani
nie rozumiem dlaczego dziewczyna w wieku 18 lat próbuje zajść w ciążę? :O to po pierwsze... a po drugie nie rozumiem, dlaczego ona się boi iść do lekarza?? :O pieprzyć się nie boi a badania ginekologicznego sie boi?? dziwne... ona chyba ma coś z głową, a w takim razie to może lepiej że dziecka nie może sprowadzić na świat

Gość on the beach!!??
Próbuje ja przekonać, ale ona wstydzi się tego krwawienia i że jąlekarka nie przebada jak to zobaczy. Zacznie za dużo pytań zadawać odnośnie ojca dziecka, że zaszła w wieku 17lat itp. Nie mogę jej przekonać!:(

to na pewno nie jest teraz czas na dziecko. Ona moze ma takie marzenie, pragnienie ale gołym okiem widac ze jeszcze nie jest na tyle odpowiedzialna, zeby brac odpowiedzialnosc za male dziecko (!) Ona ma wielka potrzebe milosci, jezeli chce ja przelac na inna osobe to niech to robi na swoim chlopaku lub nad innymi dzieciakami z domu dziecka. Ja w wieku 18 lat nie myslalam w ogole o dziecku, wydaje mi sie ze to jest ewidentnie za wczesnie zeby podejmowac tak swiadoma decyzje:O

Gość fn v fjv
to jak sie wstydzi (choć powody są absurdalne) to niech sobie zepsuje zdrowie, ale niech na boga nie miesza w to dziecka!!:o

kiedys bedzie i tak musiala isc do ginekologa... wiec co to za roznica ??:O sorry ale glupia ta twoja kolezanka jak but! jezeli nawet zajdzie w ciaze to moze to odbic sie na dziecku. Moze np urodzic sie z jakas wada:O "wstydzi sie krwawien"- a z czym sie chodzi do ginekologa?O: chyba wlasnie jak sie cos dzieje.

Gość fn v fjv
widać, że koleżanka inteligencją nie grzeszy i jest wybitnie nieodpowiedzialna:o sorry, że brzydko napiszę, ale ma chorą cipę i w tym "chorym środowisku" chce trzymać swoje dziecko jednocześnie narażając je na choroby:o kurwa, jaką trzeba być chorą osobą:o mam nadzieje, że nie uda jej się zajść w tę ciążę, szkoda dziecka:o

Gość twoje myślenie jest bez sensu
w tym wieku, po domu dziecka i z takim podejściem do życia, to niech sobie glonojada kupi, a nie bierze się za robienie dzieci. Sama jest smarkiem, gdzie ona to dziecko wychowa? i na kogo? szkoły nie skończyła, pracy nie ma, domu nie ma, nawet rodziców, którzy by jej pomogli. Niech idzie do gina. Niech ją gin zaszyje!!!

Gość co za żal:/
Niech sie wybierze do ginekologa! !!!! Co za durne dziecko, bzyka sie,zeby mieC malenstwo,a jest na tyle tepa ze naraza zdrowie swoje i byc moze juz dziecka!!! Kurwa, alvo chce miec dziecko i dojrzala do tego albo chce je zabic!!!! Zaszlam w ciaze w wieku 18 lat, byla planowana ale od razu poszlam do ginekologa i chodzilam nawet jak mialam krwawienie, jak mnie os zabolalo bo balam sie o dziecko!!!!! Kurwa, rozumu troche wiecej!!!!! Z tego co piszesz nie jest gotowa na dziecko bo sama zachowuje sie jak gowniara. Chcesz martwego plodu? Dobrze Ci to wychodzi, brawo i gratulacje. Ludzie swoja glupota potrafia podniesc cisnienie. Boi sie lekarza ale nie boi sie o zycie dziecka. Morderczyni, idiotka. Ku*wa!!!!