Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posranaestrachu9

ciąża? CIĄŻA ?!

Polecane posty

Gość posranaestrachu9

Ok. Prosze was o ocene. Ok 18 - 19 dzień cyklu podczas gdy cykl mam 28 dniowy. Stosunek przerywany, wyjął na czas. PYTANIE - moge byc w ciazy ?

Gość oczywiscie ze tak
a jeszcze w tym dniu cyklu przewaznie sa to blizniaki

Gość posranaestrachu9
wiem, że żadne, trochę przesadziliśmy, ale całe szczęście jak już napisałam wyżej - sprema się nie dostała do środka.

Gość ja aja ja aj
tez mam taki problem tylko kurde u mnie raczej cos sie dostalo do srodka

Gość posranaestrachu9
u nas było tak, że wyjął penisa i dopiero po 3-4 sekundach zaczął się spuszczać więc nic się nie dostało. dochodzi jeszcze kwestia preejakujatu który rzekomo zawiera plemniki :|

Gość ja aja ja aj
ja powinnam wczoraj dostac okres a jeszcze nawet mnie brzuch nie boli :o

Gość posranaestrachu9
ja dopiero za tydzien sie spodziewam i cos czuje ze ten tydzien bedzie la mnie bardzo nie spokojny... juz sie rozgladam na tabletkami wczesnoporonnymi w internecie :|

Na 90 % nie możesz o ile cykl będzie trwał właśnie tyle dni. Bo faza lutealna czyli od owulacji do okresu trwa od 12-16 dni. Ty jesteś mniej przed okresem i nawet gdybyś teraz miała owulację a okres wystąpił by w terminie to nie ma szans na ciążę, bo jajeczko nie zdążyło by się zagnieździć. No chyba, że okres nie wystąpi w terminie ;)

Gość aquariuss
hehe, no a ja jestem na tyle że ostrożny, że Kocham się z prezerwatywą i jeszcze przerywany. Nie długo będzie jeszcze tabletki do tego. a ty raczej jesteś w ciąży, wg. moich kryteriów :D Ja to się teraz obawiam, jej jak ognia, bo nie mam partnerki z którą chce spędzać całego życia i traktują przelotnie. Niestety prawdziwa miłość, już minęła. Prejakulat zawiera plemniki w przzypadku: facet się spuścił, nie sikał, doszło do kolejnego zbliżenia gdzie wydzielał się prejakulat. Tylko w takim przypadku. pozdrowionka