Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiamsrodkowympalcem

Prawiczki powyżej 25 lat nie nadają się do związku , seksu i do życia

Polecane posty

PzW, co tam u Ciebie?

Gość IMO13248
Nie wyjdą. Na samą myśl, że miałbym siedzieć tutaj przez prawie dwa lata czekając, aż znajdziesz miłość...powiedzmy, że wolałbym zająć się splataniem dla siebie sznura.

Gość Karolina.J.
to co powiesz o 24letniej dziewicy ;/

Gość Programista
To prawda, ja sam do 26 lat nie miałem żadnej dziewczyny, bałem się, wstydziłem. Samochodem jeżdze gorzej jak baba, więc unikam wyjazdów. Wytrysk mam szybko. Ożeniłem się i mnie zona tylko zdradziła. Teraz jestem w związku ale wszystko olałem i czekam na odejście z tego świata. Co ciekawe jak to zrozumiałem jestem szczęśliwy i robie to co mi sprawia przyjemność. Pozdrawiam wszystkich nieudaczników.

Gość Moloczko
Jestem 20 letnim prawiczkiem i nie mogę powiedzieć że ktoś się koło mnie kiedyś kręcił, że czekałem na tą jedyną. Najzwyczajniej w świecie nikogo wokół mnie nie było. Mogę to zrzucić na karb wieku ale przeczucia na dalsze lata mam niedobre.

Gość zawsze początek nie jest taki
super i ci buhaje też mieli podobnie. Ale jak znajdzie się odpowiednią kobietę, która da chwilę czasu i będzie z nim uprawiała seks to facet szybko nabierze doświadczenia tyle, że z Tą partnerką a nie z 20 czy 30 różnymi. Dodatkowo facet z dużym przebiegiem ma pewne przyzwyczajenia w seksie a ten z czystą kartoteką nie i jego kobieta może "przystosować do swoich potrzeb".

Gość aVifgssaawa3a3aafd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra polecana jest przez wielu lekarzy.